2777
2789

لباسم کت و شلوار سرخابی کفشم رنگ قهوه ای هست

بنظرتون چه رنگ شال و کیفی ؟؟

و اینکه چه طور میکاپی بزنم چه رنگی ؟؟(یچیز ساده و دخترونه پیشنهاد بدین)

<<…کارما‌آدرس‌همتونو‌داره‌مراقب‌رفتارهاتون‌باشید…>>                                                                                                 من به آرزوهام قول رسیدن دادم.....به گوش همه‌یه‌روزی میرسه فریادم......من فقط یبار به دنیا میام...... میخوام که جوری زندگی کنم که خودم دوست دارم...💫❤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عام خاکستری شاید

میشه یه صلوات بفرستی برام🥲 با شعله ی خورشيد چه سازد نفسِ صبح روشن‌تر از آنم که توان کرد خَمُوشم 💙 عشق مثل جنگه! شروع کردنش آسونه تموم کردنش سخته ولی فراموش کردنش محاله و در آخر کویر خود ماندن و روئیدن هنر است!
برا استایل نمیدونم

میکاپ چی؟؟؟

<<…کارما‌آدرس‌همتونو‌داره‌مراقب‌رفتارهاتون‌باشید…>>                                                                                                 من به آرزوهام قول رسیدن دادم.....به گوش همه‌یه‌روزی میرسه فریادم......من فقط یبار به دنیا میام...... میخوام که جوری زندگی کنم که خودم دوست دارم...💫❤

میکاپ بستگی داره کجا میخوای بری؟ اگه مراسمه لایت یا اسموکی

اگه نیست یه کرمپودر و تینت و خط لب قهوه ای و ریمل و ژل ابرو 

ما به دیوار کسی تکیه نکردیم عمریست که درسایهٔ دیوار خداییم💙🌊🦋•خدایا خودت حلش کن🥹 مثل همیشه شکرت•
نوشتم عشقم

قصد دارم برم ارایشگاه خودم نمیتونم ارایش کنم 

جوری که تعریف کردین تو ذهنم اومد که یه میکاپ نود بزنم

میکاپ بستگی داره کجا میخوای بری؟ اگه مراسمه لایت یا اسموکیاگه نیست یه کرمپودر و تینت و خط لب قهوه ای ...

برا عقدی-عروسی 

اسموکی خوشم نمیااد لایت خوبه 

قصد دارم برم ارایشگاه خودم نمیتونم ارایش کنم جوری که تعریف کردین تو ذهنم اومد که یه میکاپ نود بزنم

چرا ارایشگاه ؟؟ ارایشگاه خراب میکنه هاااا چون هر چقدرم بگی لایت و نود میخوایی  باز سنگین میکاپ میکنه نکته بعدی اینکه خیلیی نود ارایش نکن چون بیشتر استایلت سرخابیه نباید خیلی نود باشه یکم تناژ هلویی و صورتی باید باشه تا فرش نشونت بده

میکاپ ضد آفتاب کانتور خیلییی معمولی ی کانسیلر برا نقاط تیره تینت لب یا بالم رژگونه روشن کم

ی خط چشم خیلیییییی نازک و ریمل کم حجم 

سایه هلویی یا کالباسی اگر دوست داشتی

میشه یه صلوات بفرستی برام🥲 با شعله ی خورشيد چه سازد نفسِ صبح روشن‌تر از آنم که توان کرد خَمُوشم 💙 عشق مثل جنگه! شروع کردنش آسونه تموم کردنش سخته ولی فراموش کردنش محاله و در آخر کویر خود ماندن و روئیدن هنر است!