2777
2789

درگیر هیچکدوم نیستم اما اینقدر که از بچگی مامانم گفته چاق خوبه چاق خوبه همیشه حس میکنم لاغرم و باید چاق شم در صورتی که وزنم خوبه 

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله

چه راهی؟؟؟

یه مادر داری که نفس میکشه؟؟ خوشبختی و خودت بی خبری حسودیم میشه🥲 به همههههه ی اونایی که مامان دارن و تو بغلش🫂 اروم میشن..🥲. مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔
اضافه وزن یا کمبود وزن؟

کمبود وزن 

بیا دوستم ،بیا باهم بی خیال شیم ،بیخیال هر مشکلاتی ،بیا هر  لحظه  روی  بدبختی هایمان کلیک  نکنیم ،کمی روی  دلخوشی هایمان کلیک  کنیم ،بیا باهم ذهنمان را آزاد کنیم مانند پروانه ای که از پیله اش آزاد شده و به گذشته فکر نمی کند که در پیله زندانی بوده بلکه  زمان حال برایش مهم است  ،گذشته و بدبختی ها دیگه گذشت ،بیا دوستم❤️‍🩹🖤 اگه میتونی برام سه تا صلوات بفرست ،منم برات حمد بخونم ،اگه صلوات فرستادی حتما ریپ بزن وبهم بگو
اضافه وزن داشتین؟

اره ولی الان دیگ دارم زیاد کم میشم دوس ندارم از بس کم خوردم معدم کوچیک شده اشتها ندارم ده کیلو کم شدم تایم کوتاه 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
اره ولی الان دیگ دارم زیاد کم میشم دوس ندارم از بس کم خوردم معدم کوچیک شده اشتها ندارم ده کیلو کم شد ...

فقط با رژیم؟ یا ورزشم میکردی؟

یه مادر داری که نفس میکشه؟؟ خوشبختی و خودت بی خبری حسودیم میشه🥲 به همههههه ی اونایی که مامان دارن و تو بغلش🫂 اروم میشن..🥲. مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔
استارتر شما خانم هستی؟؟چرا درخواست دوستی ارسال کردید؟؟

فک کنم میخوان بهتون دمنوش نیوشا رو توصیه کنن که ازشون بخرید.

من یه دوره استفاده کردم بی فایده بود.

اره ولی الان دیگ دارم زیاد کم میشم دوس ندارم از بس کم خوردم معدم کوچیک شده اشتها ندارم ده کیلو کم شد ...

کاربر عزیز ..  خوبه وزنت کم کردی ولی بی اشتهایی قدرت ایمنی بدنت ضعیف می کنه و ضعیف میشی حواست هست؟؟

عه؟؟؟ شما بلدی؟ نمیدونستم.من خیس کردم تو اب و ابلیمو گفتم تو طول روز ازش بخورم.

بله 

دانه چیا به تنهایی باعث لاغری نمیشه و اگه زمان درستی مصرف نشه باعث چاقی هم میشه

و اگه درست و به اندازه مصرف نشه عوارض زیادی داره

فک کنم میخوان بهتون دمنوش نیوشا رو توصیه کنن که ازشون بخرید.من یه دوره استفاده کردم بی فایده بود.

مرسی که گفتید ولی من زیر نظر بهداشت هستم چون تازگی فهمیدم دیابت دارم   باید پیگیری کنم درمان ادامه بدم 

سر خود هیچ کاری نمی کنم 

بله دانه چیا به تنهایی باعث لاغری نمیشه و اگه زمان درستی مصرف نشه باعث چاقی هم میشهو اگه درست و به ا ...

ممنون که گفتی

مشخصه اطلاعات بالایی داریید.