2777
2789
عنوان

پایان رابطه

527 بازدید | 34 پست

بچه ها میخام بایه اقایی کات کنم به هزاران دلیل بعد چهارسال چون درست نشد به هیچ وجه. معتاده بددهنه ازهمه بدترخیلی خیانت ازش دیدم وشنیدم همه زنای خراب رو تو اینستا دنبال میکنه هزار دفعه هم بهش گفتم این کارا منو آزار میده ولی انگار نه انگار.میاد خونه ی من  کلید میندازه ....واقعا بخدا ازش خسته شدم.واقعا موندم. رفتارمو باهاش چیکارکنم ازمن بکنه.هرکاری که بگین کردم زنگ زدم ۱۱0

توروخدا یکی درست راهنماییم  کنه چیکارکنم نه شرایط تغییر مکان رو دارم و...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خیلی بیجا کرد مرتیکه😐😐😐😐 برو کلید ساز بیار کل قفل و کلید هارو عوض کن چند بار زنگ بزن صد و ده با گریه زاری بگو یه مرد معتاد مزاحمم میشه تهدیدم کرده و...

برای شادی روح پدرم یه صلوات میفرستی؟ 🥀

واقعا هیچی بدتر از ی رابطه سمی نیست

من یک روز همه اونارو مجبورم میکنم ایستاده تشویقم‌کنن.   ارمی ... Love your self  .. کنکوری (سال دوم)... برام دعا کن بهش برسم منم برات دعا میکنم :)تلاش شما رو میسازه.💫 اگه الان نهایت تلاشتون رو نکنین، یه روز پشیمون میشین💔. فکر نکنین که خیلی دیره! روش کار کنین. زمان مییره اما تمرین کردن باعث بدتر شدن چیزی نمیشه😌. ممکنه افسرده بشین ولی این نشون میده که دارین خوب پیش میرین😎☀️ _جونگکوک .. این فقط ی ویرگول کوچیک توی داستانمونه ، تا وقتی که دوباره روزامون رنگ بنفش بگیره #۲۰۲۵ _جیمین .  ما گر ز سر بریده میترسیدیم          در محفل هیتران با مایک دراپ نمیرقصیدیم _ارمی ابن بنگتن                           از اون دسته ادمایم ک زود ناراحت میشم 🥲 .                                         ی نصیحت از من، سعی کن نگاه جنسیتی نداشته باشی ب همه چی .. باور کن دنیا قشنگ تر میشه🙂 خودت باش

وقتی فهمیدی معتاده بازم ادامه دادای؟؟؟؟!!!!!! 

برای خودت ارزش قایل باش😒😒😒😒 تازه مثل دوماد سرخونه میومده خونه شما؟؟؟؟!!!!!!

وااااای که اگه نزدیکم بودی دودستی میکوبیدم تو سرت البته ببخشیدااااا😑😑

من جات باشم با تیپا از زندگیم پرتش میکنم بیرون کسی که معتاده مغزش تحلیل میره کلا هیچی حالیش نیستت زودتر خودتو نجات بده