2777
2789
عنوان

ترکیدن کیست تخمدان

564 بازدید | 24 پست

اگه کیست تخمدان بترکه چه میشه؟کسی تا حالا تجربه شو داشته؟چه عواملی باعث میشه کیست بترکه؟

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

کیست تخمدان نه ولی یه کیست جای جراحی داشتم ترکید رفتم اون دنیا رو زیارت کردم برگشتم

اگه خواستی با کسی بحث کنی اول دو تا سوال از خودت بپرس کجای زندگیش هستم؟ کجای زندگی مه؟اگه جواب هر دو منفیه پس ادامه نده

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همون تنبلی تخمدانه؟

اَگر مَرگ به سُراغَم آمَد وَ هَنوز هَمدیگر را نَدیده بودیم فَراموش نَکن که مَن دیدارِ تو را بِسیار آرِزو می‌کردَم...💔🥀سختههههه نبودنت سختهههه بفهم بفهمممم😔
همون تنبلی تخمدانه؟

تنبلی تخمدان هم هست ولی کیست هم هست

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

دردی داره که حتی توان نشست و برخاست هم ازت میگیره

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
دو روز تمام درد شدیددددددددد را تجربه میکنی

خطر ناکم هست؟ممکنه مشکلی پیش بیاد؟

دردی داره که حتی توان نشست و برخاست هم ازت میگیره

برای شما این اتفاق افتاده بود؟

من کیستم بزرگ شده بود پنج سانتی بود دکترم قرص داد گفت بعد دوهفته پیاده روی شروع کن اگه از الان شروع کنی کیستت ممکنه بترکه چیز سنگین هم برندار

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

خطر ناکم هست؟ممکنه مشکلی پیش بیاد؟

اره عزیزم خون عفونی میشه خیلی بدهههه من چند بار تجربه کردم بار آخر بستری شدم دو روز سرم و آنتی بیوتیک میزدن بهم و مسکن باید عمل میکردم کلا در می‌آوردم نزاشتم 

اگ کیستت خیلی بزرگه نباید فشار بیاد بهش ،ضربه بخوره نباید وسایل سنگین بلند کنی یا ورزش سنگین بکنی چ ...

۳ سانت بود وقتی سونو دادم....داره یک ماه میشه که دارو میخورم.دکتر میگفت قرص کامپاند رو بخوری دفع میشه...ولی هنوز همون درد هارو دارم...دردش زیاد نیست اما نمیدونم دفع شده یا نه