2777
2789
عنوان

چرا تو کشور ما هیچ شغلی اندازه پزشک ودندان پزشک با پرستیژتر نیس

| مشاهده متن کامل بحث + 1282 بازدید | 91 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا صافکار و مکانیک میشناسم از پزشکان متخصص بیشتر درآمد دارن، کلی هم وجهه اجتماعی دارن

کسایی که تو کار ساخت و ساز هستن، ترانزیت، شرکت‌های خصوصی حوزه الکترونیک، از اینا هم میشناسم که اصلا درآمد یه پزشک براشون مسخره بازیه

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.

با قسنت پرستیژ خیلی موافقم

من یک روز همه اونارو مجبورم میکنم ایستاده تشویقم‌کنن.   ارمی ... Love your self  .. کنکوری (سال دوم)... برام دعا کن بهش برسم منم برات دعا میکنم :)تلاش شما رو میسازه.💫 اگه الان نهایت تلاشتون رو نکنین، یه روز پشیمون میشین💔. فکر نکنین که خیلی دیره! روش کار کنین. زمان مییره اما تمرین کردن باعث بدتر شدن چیزی نمیشه😌. ممکنه افسرده بشین ولی این نشون میده که دارین خوب پیش میرین😎☀️ _جونگکوک .. این فقط ی ویرگول کوچیک توی داستانمونه ، تا وقتی که دوباره روزامون رنگ بنفش بگیره #۲۰۲۵ _جیمین .  ما گر ز سر بریده میترسیدیم          در محفل هیتران با مایک دراپ نمیرقصیدیم _ارمی ابن بنگتن                           از اون دسته ادمایم ک زود ناراحت میشم 🥲 .                                         ی نصیحت از من، سعی کن نگاه جنسیتی نداشته باشی ب همه چی .. باور کن دنیا قشنگ تر میشه🙂 خودت باش
نظر شماست وگرنه همه شغل‌ها محترمه

نظر تنها یه نفر نیست پزشک بودن خییییلی خفنه خییییلی خلبانی هم همینطور واقعا هیچ شغلی به گرد پاشون نمیرسن

من به هیچ عنوان بچه نمیخوام ولی شوهرم دوست داره ولی اگه ی روز بخوام بچه دار بشم باید شاسی بلند دم در پارک شده باشه تو خونه بزرگ خودم رو مبل دراز بکشم و به طلاهای زیادی که دارم نگا کنم و دو تا کارت پر از پول که حداقل هر کدوم دو ملیارد توش باشه هم زیر بالشم باشه تا بتونم ب اوردن بچه فکر کنم اره عزیزم بی مایه فطیره
نظر توئه وکیل مهندس تاجر همه پرستیژ دارن

مهندس دانشگاه چلغوز ابادم عرضه میکنه بعدشم ی کارشناسی ساده میشه مهندس شد با ۴ سال ولی پزشک ۱۰ ساله

وکالتم شده طرح تسهیل ریذه مالش کرد

نظر جامعه اینه

نه الان تو تهران پزشکا پول دار ترینا نیستن متوسط و معمولین شما کدوم شهرین

فقط 19 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

نخیر اصلا

عزیزم این نظر شماست 

مهندس موفق کم اطرافم ندیدم 

داییم دکترای هوش مصنوعی شریف داره چه قدر فقط خارج میخوانش وضعش هم عالیه تو ایران 

پسرخالم عمران خونده هفده میلیارد پروژه دستشه 

و خیلی های دیگه که موفقن 

ایرانیا فقط پزشکی رو میبینن اما تو خارج خیلی هم برای مهندس ارزش قائلن و درآمد خیلی بالایی دارن

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
مهندس دانشگاه چلغوز ابادم عرضه میکنه بعدشم ی کارشناسی ساده میشه مهندس شد با ۴ سال ولی پزشک ۱۰ سالهوک ...

کسی که چهار سال کارشناسی مهندسی داره به درآمد آنچنانی نمی‌رسه 

مهندس هم نظام مهندسی که میگیره ارشد و دکترا که میگیره ده سال عمرش می‌ره و مهندس واقعی رو میگیم 

نه کسی که هر دانشگاهی چهار سال ی مهندسی خونده باشه 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
فکرت کاملا اشتباهه الان ب شغل نیست ب پوله ب ماشین زیرپاتو خونت حالا ممکنه کار خونه دار باشی یا کارگا ...

کدوم شغل انقد درمیاره ک بتونه تو ایران ازصفر ماشین چن میلیاردی و خونه بخره حتما معلم یا پرستار یا ....فقط این دوشغل خیلی درمیارن در هر سطحی