2777
2789
عنوان

چرا باید همه چی از دماغم دربیاد

91 بازدید | 7 پست

سلام...من خیلی مشکلات داشتم و دارم...هر جور مشکلی بگی کشیدم ولی همه میگفتن شاکر باش..منم میگفتم باشه  ولی صبرم دیگه تموم شده... قوربون خدا بشم کاش یکم هوام رو داشته باشه...

بعد سالها  تولد بچه یکی از اقوام خیلی نزدیکم دعوت شدم‌..خیلی ذوقش رو داشتم و کلی برنامه ریزی کردم...هفته قبل خوشحال و خندان رفتم دیدن مادرشوهرم که عازم سفر بود ....گفت فلانی دعوتت کرده تولد....گفتم چه روزی؟از شانس گوه من دقیقا همون روزی که تولد دعوت شده بودم...کسی که دعوت کرده اصلا رفتار خوبی باهام نداره و پشت سرم کلی حرف زده بود و اصلا  اگه جای دیگه هم دعوت نبودم نمیخواستم برم...چون مطمئنم برای تمسخر و فضولی دعوتم کرده...خلاصه گفتم منم دعوتم و نمیام....مادرشوهرم خیلی بهش برخورد و با وقاحت تمام برگشت گفت به فامیلت زنگ بزن بگو بندازه شب آخه تولد فامیل ما تو تالاره توخونه نیست که*یه جوری گفت که یعنی تولد فامیل تو ارزشی نداره*....من خاک بر سر هیچ جوابی ندادم بهش ..نتونستم بگم تو به فامیلت بگو بندازه یه وقت دیگه....خلاصه مادرشوهرم خواستم خداحافظی کنم خیلی باهام بد برخورد کرد ولی من کشش ندادم و گفتم موضوع تموم شده...ولی

با دل های مهربونتون برای شفای عاجل مادرم و دخترم دعا کنید🤲🙏❤لطفا به خاطر یه دختر کوچولوی سه ساله که مریض هم هست برای اینکه عمل مادرش به خوبی انجام بشه دعا کنید...🙏❤️

دو شب پیش شوهرم گوشی اش رو داد دستم که کاری براش انجام بدم...دیدم خواهرشوهرم با وقاحت پیام داد که فلان روز من بچه رو میام میبرم تولد😐 یعنی ریده شد به اعصابم.....میدونم سر همین موضوع کلی اعصابم رو خورد میکنند..بچه من یکم مشکل داره....زبون باز نکرده    پوشکی هست .تنهایی کجا بفرستمش؟تازه دوست دارم تولد اقوام خودم باشه...خیلی ذوقش رو داشتم .....من به شوهرم گفتم که نمیزارم ببرنش...شوهرم هم الکی گفته باشه ولی میدونم روز تولد میگه بزار یه ساعت ببرنش که در واقع دروغه... چون تالار و خونه اون اقوام من دو سر مختلف شهره بچه من رو بعد تموم شدن تولد برش میگردونن...به خدا گریه ام گرفته.....

قوربون خدا برم ولی من که الان سالهاست جایی نرفتم چی میشد هوام رو داشت و این دو تا تولد تو یک روز نبود؟؟؟

بخدا چنان از دماغم‌دراومده که دیکه ذوق و شوقم کور شد

با دل های مهربونتون برای شفای عاجل مادرم و دخترم دعا کنید🤲🙏❤لطفا به خاطر یه دختر کوچولوی سه ساله که مریض هم هست برای اینکه عمل مادرش به خوبی انجام بشه دعا کنید...🙏❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کسی نیست؟😢

اوو چقدر زندکی روسخت میکنی

همون لحظه جواب میدادی

پیامم به روی خودت نمیاوردی

همون روز بچه رو حاضر کن ببرش تولد فامیلت و تمام

( چون سایت پر تبلیغ دکتر شده تصمیم گرفتم پزشکای خوبی که میرم داخل امضام بگم : برای الژی و اسم دکتر سیما شکری بیمارستان پیامبر اکرم خوبه ، چشم پزشک : دکتر محسن رحمتی کامل )
اوو چقدر زندکی روسخت میکنیهمون لحظه جواب میدادیپیامم به روی خودت نمیاوردیهمون روز بچه رو حاضر کن ببر ...

من سخت نمیگیرم‌..حتی مادرشوهدم باهام بد برخورد کرد سکوت کردم ولی آخه شوهرم رو میندازن به جونم....میترسم شوعدم مجبورم کنه آخرش بچه رو بدم اونها ببرن

شما هم بی سیاست تر از من 

بابا مگه همیشه نمیگن اطلاعات سوخته بدین به خانواده شوهر ؟؟؟؟

شما چبکارداستی بگی تولد دعوتی همون روز؟!!!

سکوت میکردی سر وقتش هم میگفتی کار پیش آمده نمیتونم بیام 

الان هم عزیزم کسی به زور نمیتونه بچه رو جایی ببره 

دیگه کشش نده در آرامش و سکوت کار خودتو انجام بده 

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....
من سخت نمیگیرم‌..حتی مادرشوهدم باهام بد برخورد کرد سکوت کردم ولی آخه شوهرم رو میندازن به جونم....میت ...

اولن که همون لحظه سفت و سخت جواب مادرشوهرت رو میدادی

دومن ۴ بار این مدلی بیان دنبال بچه ندی بهشون

عادت میکنن

فوقش چند بار با شوهرت دعوات میشه

ترسو نباش و از حقت دفاع کن

( چون سایت پر تبلیغ دکتر شده تصمیم گرفتم پزشکای خوبی که میرم داخل امضام بگم : برای الژی و اسم دکتر سیما شکری بیمارستان پیامبر اکرم خوبه ، چشم پزشک : دکتر محسن رحمتی کامل )