2777
2789

سلام و عرض ادب، وقتتون بخیر

حال و احوالتون چطوره عزیزانِ ندیده؟

چند وقت پیش ، مشاورم پیشنهاد دادن که توی یک سری دوره های آنلاین شرکت کنم.

توی این دوره ها ، خانم هایی که شکست های عاطفی سنگین خورده بودند ، مثل طلاق و کات در رابطه های طولانی مدت ، و خانم هایی که در برابر این شکست ها پیروز شده بودند و ازدواج مجدد داشتند ، در حدود ۲۰ دقیقه خودشون و شرایطشون رو معرفی می کردند و روانشناس ، باگ هایی که عامل شکستشون بودند رو نقد، و قدم های درستشون رو مشخص و تشویق می کردند.

کاری با افراد شکست خورده ی داخلِ جلسه ندارم، ولی افراد رها شده از این غم بزرگ:

جالب بود که یک حرف در بین همشون مشترک بود

" من فکر میکردم دیگه نمیتونم چنین حسی که با پارتنر سابقم داشتم رو با فرد دیگه ای تجربه کنم ، اما الان دقیقا همون احساسات خوشحال کننده رو مجددا دارم احساس میکنم"

و جمعبندی کارشناس ، تیر آخِر رو به من زد : عشق ، فقط تجمعی از آثار هورمون های بدن شماست ، و همین احساس شادی آوره که عشق رو برای ما به یک نیاز تبدیل کرده! 

و تمام!

من اون لحظه مردم ، کامل احساس کردم که روح از تنم جدا شد و شاید اینجا ، پایانِ بی آغاز من باشد...

از بدو دبستان ، یکی از ویژگی هایی که هیچوقت روح من رو ترک نکرد ، علاقم به کتاب بود، حالا در هر ژانری!

همیشه کتاب های کلاسیکی که مطالعه میکردم ، یا حتی عاشقانه های مدرن ، من رو به این کار وا می داشت که تصور کنم.

فکر کنم بوک وِرم¹ هایی مثل خودم بهتر بتونن حرفم رو متوجه بشن ، نویسنده های کتاب ها ، برای اینکه خواننده رو با خودشون همراه کنند ، مجبورند که خیلی بیشتر از فیلم و آثارِ دیداری ، توصیف کنند.

یه آغوش ساده رو به گونه ای تفسیر میکنند که برق نزدن چشمانِ شما غیر ممکنه و این نقطه ، تقطه ی آغاز تعصبِ عاشقانه ی من بود.

- تو باید نیمه گمشده ات رو پیدا کنی ، تنها کسی که آغوشش بهت امنیت میده و حالت رو دگرگون میکنه!

- فقط یک نفر توی این دنیا هست که شریک زندگیِ توعه

- اگر یک بار شکست خوردی ، دیگه نمیتونی احساسات گذشته رو با کسِ دیگری حس کنی.

خلاصه که : عشق به وجود میاد ، چیز خاصی هم نیست! 

از یه نفر خوشت میاد ، عاشقش میشی و تمام

این اتفاق میتونه هزار دفعه بیفته.

و تو باید از بین این هزارتا ، اونی که به نفعته رو انتخاب کنی، اونی که زیباتره، پولدارتره ، با جنم تره!

عشق اساطیری ای هم وجود نداره ، نیمه وجود هم خیالیه

فقط دوتا آدم ، که اشتراکاتشون بیشتر از اختلافاتشونه ، برای رفع نیاز های عاطفیشون ، عاشق هم میشن.

همیتقدر پوچ ، همینقدر خودخواهانه ، همینقدر بی معنی!

شاید هم من زیاد سخت می گیرم:)....

پ.ن:

¹: خرخون خودمون ولی توی زمینه کتاب های غیر درسی

خلوت گزیده را به تماشا چه حاجت است...🐋💙
همینه......و خوبه ک همینه وگرنه ادما نابود میشدن مثلا یکی مثل من.

شاید اگه همین نبود، اعتماد بیشتر بود

همیشه میگفتم ، مگه میشه ، کسی که برای من ۱۳ ساعت از زندگیش میزد ، توی راه میموند ، بهم سر میزد

چون دو روز جواب تلفنم رو نداده  بودم، یکی دیگه رو همین اندازه دوست داشته باشه؟

ولی فهمیدم که میشه ، میتونه...

خلوت گزیده را به تماشا چه حاجت است...🐋💙

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شاید اگه همین نبود، اعتماد بیشتر بودهمیشه میگفتم ، مگه میشه ، کسی که برای من ۱۳ ساعت از زندگیش میزد ...

و کسی ک بخاطر من ۷ساعت تو راه بود ک یک روز بیاد و بره و در اخر یه جوری از زندگیم پاکش کرد نگم برات

به هرحال الان حالم خوبه، عالیه اصلا