2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

۹۰ درصد مردا عاشق مسافرت و تفریح ان، حالا باپسر هم نرفتی ،خانواده و دوست ک هست  چرا نمیزنی تو دهنش؟

دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 
کلایه جور صحبت نکردی که این برداشتو داشته باشه که زیاد با خانوادت خوب نیستی؟

اصلا نیازی نیست بهش بگم 

من ۵ ساله باهاشون 

مامانم عصبی همیشه پشت تلفن دعوا داریم 

داداشم بی تفاوت 

بابام هم ساکت و آروم کاری به کار هم نداریم 

با خاهرم خوبم ولی 

کاربری دست ٣ نفره
اصلا نیازی نیست بهش بگم من ۵ ساله باهاشون مامانم عصبی همیشه پشت تلفن دعوا داریم داداشم بی تفاوت بابا ...

براچی اصن بهش گفتی بابات زمین داره مگ‌عقل تو سرت نیس

دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 
براچی اصن بهش گفتی بابات زمین داره مگ‌عقل تو سرت نیس

میگم ۵ ساله باهاش دوستم 

از جیک و پوک زندگی هم خبر داریم منم می‌دونم خانواده اون چیا دارن چیا ندارن 

کلا هر دو دهن لقیم 😔

کاربری دست ٣ نفره
میگم ۵ ساله باهاش دوستم از جیک و پوک زندگی هم خبر داریم منم می‌دونم خانواده اون چیا دارن چیا ندارن ک ...

وای ۵سال بااین گدا بودی؟ من ۳ماه با یه همچین پسری بودم کات کردم هنوزم یادش میوفتم حرص میخورم بخاطرحماقتم،مگ تو غرور نداری؟ تو ک حقوق داری حداقل با خواهرت با تور برید مسافرت،چندسالته؟ بهش بگوتفاهم نداریم 

اصلا نیازی نیست بهش بگم من ۵ ساله باهاشون مامانم عصبی همیشه پشت تلفن دعوا داریم داداشم بی تفاوت بابا ...

خب پس

اینجوری میگه که یه سودی از خانوادت بهت برسه

ولی تو باید کاملا قاطع و مصمم بگی که نمیخوای این کارو بکنی و جوری حرفتو بزنی که قشنگ بفهمه تصمیم خودته نه اینکه فکر کنه چون نمیتونی داری میگی نه (اصلا منظورم دعوا نیست بشین فکر کن که چجوری حرف بزنی خوبه) 

کامنت قبلیمم حتما بخون

راستی تو که وسیله خوب میخوای بخری یه مهریه هم تعیین کن که نه اونقدر زیاد باشه که یه وقت خواستی نتونه بده نه خیلی کم باشه (وسیله خب استفاده میشه خراب میشه و..) 

حق هم نداری خجالت بکشی از گفتن اینا بالاخره دارید توافق میکنید در ضمن فوقش سر یه هفته این بحثو جمع کنید بهش بگو دیگه دوست ندارم راجب این چیزا حرف بزنیم بگو توافق کنیم بعدش تموم بشه بره وجهه خوبی نداره این حرفا

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

میدونمدرست میگی آخه بعضیا خیلی حساسن بخاطر اون گفتم ولی حق با توعهاصلا بهش بگو میخوام کلا از خانواد ...

چند سالته شما چقدر احساسی نظر میدی!!!!!

این پسر حیف نون فقط برای پول کیسه دوخته....ادم اول باید به حد اندازه خودش نگاه کنه بعد شرط بذاره...پسری که خونش اماده نیست غلط اضافه میکنه بعد شرط میذاره...پسری که  برای پول رهن خونه لنگ وام دختر هست غلط اصافه میکنه جهیزیه مارک میخواد..جهیزیه خوب خونه شخصی و خوبم میخ‌اد...این اقا عقده های پدرش میخواد از طریق پدر زن جبران کنه!چرا از پدر خودش نمیخواد براش زمین بفروشه و کاری کنه

میگم ۵ ساله باهاش دوستم از جیک و پوک زندگی هم خبر داریم منم می‌دونم خانواده اون چیا دارن چیا ندارن ک ...

خیلی هم تحت تاثیر چیزایی که کاربرا میگن قرار نگیر اینا مقایسه میکنن یعنی بر حسب شرایط خودشون نظر میدن به پارتنر خودشون نگاه میکن و... 

همونایی که سر کوچیکترین چیزی میگن فقططط طلاق بعدش میپرسی چرا اینجوری میگید میگن خب آخه اینجا که جدی نیست ما هم جدی نمیگیریم یه چیزی همینجوری میگیم و این توجیه ها... 

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

چند سالته شما چقدر احساسی نظر میدی!!!!!این پسر حیف نون فقط برای پول کیسه دوخته....ادم اول باید به حد ...

پد شم مجبور می‌کنه الان همین امسال حدود ٧٠٠ تومن اینا پول از خانوادش گرفت با دعوا و غیر دعوا 

کاربری دست ٣ نفره
تموم نمیشه اصلا این بحثا یه ساله

گذشته ها گذشته من دارم از الان حساب میکنم

قشنگ فکر کن چجوری حرف بزنی قشنگ حرفاتو بزن نه خودت دعوا کن اونم خواست دعوا کنه بگو میخوام حرف بزنیم نه دعوا

اینجوری به هیچ جایی نمیرسیم

بعد گفتم چیکار کنی دیگه گفتم به صورت کلی چی بگی