2777
2789
منم اطراف تهران آزاد حقوق خوندم و دو تا از اعضای خانوادم هم همونجا کار میکنن، میدونم چه خبره رو هوا ...

الان پذیرش علوم تحقیقات رو دیدم با دولتی برابری میکرد طرفیت همه ۵۰-۵۰-۵۰🗿

خب من دانشگاهای تهران رو‌میگفتم اون ۵تا اصلی روبقیشون و اطلاعی ندارم سر همون نوشتم ازاد داریم تا ازا ...

ببین من حتی شنیدم حقوق تهران شمال هم از چند سال پیش بدون آزمون شده

صرفا یه علوم تحقیقات و تهران مرکز پذیرششون سخته، مابقی پول براشون مهمه و این اصلا به این معنی نیست که اون دانشگاه ها داغونن، من اطراف تهران بودم و فوق العاده سطح علمی استادامون بالا بود، ولی اونجوری که فکر میکنید دانشجو نریخته، واقعا خیلی از واحدای دانشگاهی تو مرز ورشکستگی هستن، از خداشونه دانشجو بیاد پول بگیرن

الانا دیگه خیلی از بچه ها از همون اول میزنن تو کار آزاد و فهمیدن درس خوندن برا همه مناسب نیست و براشون ممکنه وقت تلف کردن باشه

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب من دانشگاهای تهران رو‌میگفتم اون ۵تا اصلی روبقیشون و اطلاعی ندارم سر همون نوشتم ازاد داریم تا ازا ...

همون 5 تای اصلی که شما میگی

تهران شرق و تهران جنوب که از چندین سال پیش بدون کنکورن

تهران شمال هم من چند سال پیش میدونستم بدون کنکور شده

کلا یه تهران مرکز و یه علوم تحقیقاته که پذیرشش سخته، مابقی صرفا پول دادن مهمه

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
همون 5 تای اصلی که شما میگیتهران شرق و تهران جنوب که از چندین سال پیش بدون کنکورنتهران شمال هم من چن ...

تهران شمال بدون کنکور حقوق داشت من با کله میرفتم

شررق اصلا. مهم نیست اونو ولش😂😂

تهران جنوبم مدبریتاش با سوابقه

شمالم پذیرشش بدون کننکورش کاردانیه

تهران شمال بدون کنکور حقوق داشت من با کله میرفتمشررق اصلا. مهم نیست اونو ولش😂😂تهران جنوبم مدبریتاش ...

ما دانشجو بودیم حقوق تهران شمال بدون کنکور شده بود

الانو خبر ندارم دوباره با کنکور شده یا نه