2777
2789
حقیقتا حوصله بحث کردن با شما رو ندارم ...من نظر خودمو دارم و چیزی که به کرار دیدم رو گفتم ...اینکه م ...

به ادم نفهم نمیشه نفهمه 

اینم معلوم نی کونش از کدوم بوم سوخته اینطوری ادعا درست گفتنش میشه فعلا یکیم حرف تورو تایید نمیکنه منی که بابامو هیچ وکیلی نتونست تو دادگاه ازش دفاع کنه افتاد زندان دلیل نمیشه بگم وکیل ها همشون دزدن

یجوری میگه به کرار دیدم انگار هرروز بست نشسته در مجتمع های قضایی 😏 در آخر امیدوارم هیچوقت کارتون به ...

اتفاقا همین دیروز دادگاه بودم و شغلم به صورتیه با تعداد زیادیشون سروکار دارم همیشه رو در رو بهشون میگم ...با خیلیاشون دوستای خوبیم هستیم و همیشه لبخند میزنن و حرفامو نه رد میکنن نه تایید

در کویر سبز عشق این سخن از من بگیر!  مرگ تو مرگ من است پس تمنا میکنم هرگز نمیر  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یجوری میگه به کرار دیدم انگار هرروز بست نشسته در مجتمع های قضایی 😏 در آخر امیدوارم هیچوقت کارتون به ...

خودتونو ناراحت نکنین ماها کم از این حرفا نشنیدیم حالا ایشون خیلی چیز خاصی هم نگفته😂 معمولا طرف بازنده از این برخوردا داره دگ

Life is too short to not enjoy
وای چقدرزیبا صحبت میکنید بیشتربگیدازوکالت نکته هایی که بایدرعایت کنم انشاالله من به زودی وکیل میشم خ ...

لطف داری عزیزم 

تنها نکته ای که میتونم بگم رو آیندتون هم بسیار تاثیر گذار هست انتخاب وکیل سرپرستو دوران طلایی کاراموزی هست که دقت بالا و سنجش بسیار ریز و دقیق میخواد 

من که پارسال لب مرز رد شدم اسون نبود آخه تست کم میزنم

خب دگ مشکل همینه

تست و تکرار باعث میشه قبول بشین ۵،۶سال پیش به مراتب سخت تر بود قبولی ولی با همین تست زدم مکرر و دوره کردن نت برداری خودم قبول شدم

Life is too short to not enjoy
به ادم نفهم نمیشه نفهمه اینم معلوم نی کونش از کدوم بوم سوخته اینطوری ادعا درست گفتنش میشه فعلا یکیم ...

من نفهمم حق با شماست....حقیقتاااااا در شان خودم نمیبینم با آدمی با ادبیات تو دهن به دهن بشم .

جواب خیلیا رو دادم چون باشخصیت بودن و راجب نظراتمون صحبت کردیم ولی تو در حد من نیستی لطفا ریپلای نزن که محااااله جوابتو بدم ...دلتم خواست تا شب بشین الفاظی که در حد خودته رو تایپ کن

لطف داری عزیزم تنها نکته ای که میتونم بگم رو آیندتون هم بسیار تاثیر گذار هست انتخاب وکیل سرپرستو دور ...

واقعا؟شهرلعنتی ماخیلی کوچیکه کجابرم آخه؟به چی دقت کنم؟شنیدم سخت قبول میکنن

بله دیگه من ترجیحم اینه رو اینجور مسائل اسم خوب نذارم بگم مهارت و خودمو گول بزنم ...البته خیلیام خود ...

قطعا برای عقاید و استدلال نادرست شما پاسخی ندارم 

افکار شما برای وکلا هیچ اهمیتی نداره .

موفق باشین

روحیه خیلی بالا میخواد وکالت 

و کلا انرژی منفی توش زیاد هست 

شاید برای هر خانمی مناسب نباشه

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند
خب دگ مشکل همینهتست و تکرار باعث میشه قبول بشین ۵،۶سال پیش به مراتب سخت تر بود قبولی ولی با همین تست ...

تست وقانون خوانی یعنی؟الان قانونام نکته های شرح رونوشتم ولی تست ومرور نکردم دوماه دیگم آزمونه چیکارکنم؟

خب شماکه وکیل نیستی کتاب قانون ازنزدیک ندیدی چراحرف میزنی؟

من نگفتم وکیلم گفتم نظر من اینه....نظر من که قرار نیست صددرصد درست یا غلط باشه....

سعی کنین وقتی تبادل نظر میذارین ظرفیت هر نظری یا موافق یا مخالف رو داشته باشین

من نگفتم وکیلم گفتم نظر من اینه....نظر من که قرار نیست صددرصد درست یا غلط باشه....سعی کنین وقتی تباد ...

اخه توهین میکنید نظرتون روصحیح بیان کنیدشمافرمودید تمتم وکلا بی شرف هستن دورازجون عزیزان آنلاین

من نفهمم حق با شماست....حقیقتاااااا در شان خودم نمیبینم با آدمی با ادبیات تو دهن به دهن بشم .جواب خی ...

الفاظ رکیک؟ اینو باش 

انگار من خوشم میاد با تو دهن به دهن شم 

از حق وکیلا دفاع کردم توام حق نداشتی اینطوری توهین کنی 

بهتره اول در خودت ببینی بعد دیگران

والا منم نهایت با ادبی کردم دیگه شما میخواد بهتون بر بخوره بخوره