2777
2789
عنوان

حس ششمی ها این داخل سر نمی‌برند بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 117 بازدید | 30 پست
ی تایمی باید به خودت استراحت بدی که بتونی عاقلانه فکر کنی بهتره الان تصمیم نگیری

حسی ذاره بهم ؟ میاد امروز ؟💔🥲 

دوست عزیزی که بیو منو میخونی لطفا برای من دعا کن صلوات بده و... که عشقم‌امیرعلی و من باهم ازدواج کنیم و واقعا عاشقم بمونه .... ممنونم ... اسمم ماریا هست :)پایداری همه عاشقا

ی تایمی باید به خودت استراحت بدی که بتونی عاقلانه فکر کنی بهتره الان تصمیم نگیری

درمورد سوالایی ک  پرسیدم ! اونا چی میشن 💔

دوست عزیزی که بیو منو میخونی لطفا برای من دعا کن صلوات بده و... که عشقم‌امیرعلی و من باهم ازدواج کنیم و واقعا عاشقم بمونه .... ممنونم ... اسمم ماریا هست :)پایداری همه عاشقا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جواب تموم سوالات همینه تا وقتی آروم نگیری نمیتونی کاری کنی

یعنی نمیاد ؟

حسم میگه اینقدر دوست داشتن ازت دیده که دلشو زدی ،لطفا اگه رفتی طرفش یا دیدیش با اعتمادبه نفس برو وغر ...

پرام دقیقاااا خیلی بهش میگفتم دوست دارم و قربون صدقش میرفتم . میشه بگی امروز میاد ببینتم ؟ استوری هاش فقط ببینم بهم پیام میده ؟ بهم فکر میکنه اصلا ؟ 

پرام دقیقاااا خیلی بهش میگفتم دوست دارم و قربون صدقش میرفتم . میشه بگی امروز میاد ببینتم ؟ استوری ها ...

حس میکنم چون اونجوری که تودوستش داری اون دوستت نداره بهتره ازاین رابطه جدا بشی ،البته شاید من اشتباه میکنم هرجور خودت صلاح میدونی

سوال حس ششمی جواب نمیدم دیگه ،سوال نفرماییدلطفا🙏

حس میکنم چون اونجوری که تودوستش داری اون دوستت نداره بهتره ازاین رابطه جدا بشی ،البته شاید من اشتباه ...

امروز نیومد ک ببینه منو . بنظرت برم استوری گزاشت ببینم ؟

ماشالله ...حتی اگه بهم پولم میدادن جواب این همه سوالو نمی‌دادم آره میبینیش

ب منم میگی کی پیام میده لطفا بگو

فقط 4 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
❌️لایکم نکنید لطفا❌️
حس میکنم چون اونجوری که تودوستش داری اون دوستت نداره بهتره ازاین رابطه جدا بشی ،البته شاید من اشتباه ...

امروز پیام میده؟ اگه ن کی؟

فقط 4 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
❌️لایکم نکنید لطفا❌️
نه

ب من اصلا فکر میکنه ؟ عکسام داره ؟ نگاه میکنه ؟‌دلش تنگ‌میشه؟