2777
2789
عنوان

تجربه ام برای اولین بار از بارداری فاجعه بود

| مشاهده متن کامل بحث + 826 بازدید | 65 پست
منم همین بودم تا چند سال اصلا فکر حاملگی نمیکردم روزیکه رفتم برا زایمان دخترم دنیا اومد گفتم وای خدا ...

ان شاء الله که تنتون همیشه سالم باشه 

من بعد 7سال بازم حامله شدم و شکر خدا برام مشکلی پیش نیومد ولی تو حاملگی دومم بخاطر بی احتیاطی خودم آب جوش ریخت رو بدنم اون حاملگی هم برام زجر آور بود بخاطر سوختگی ام 

ولی باز شکر خدا برای  نی نی ام اتفاقی نیفتاد 

الهی تنت سالم باشه. این روزا میگذره.من بارداری بسیاااااار راحتی داشتم. نه تهوع، نه خستگی، نه درد. تا ...

اکو قلب جنین نرفته بودید عزیزم؟!

خداروشکر که رفع شد. خدا حفظش کنه براتدن

فقط 5 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من حاملگی اول ۷ هفته سقط شد

الان ۱۳ هفتمه تا دو روز پیش حداقل روز ی سه بار بالا می‌میاوردم 

الان دو روزه تازه فقط حالت تهوع یبوست و دل درد... دارم

فقط 15 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم بارداری خیلی بدی داشتم اولیا که مثل شما شد با ویار شدید ولی هفته۱۱ مجبور به سقط شدم دومی نه ماه ...

بارداری دوم باعث بیماری شد؟ دیابت و اینا درگیر شدید؟

شنیدم میگن دومی ممکنه آسونتر باشه که

عزیزم حالت تهوع نداشتید؟! همینکه تهوع نداشتید 10 هیچ از بقیه جلوترید انشاالله زودتر جاش براتون سبز م ...

والا چرا الان یادم انداختید تهوع کم هم داشتم 

بیشتر از همه رفلاکس های شدییییید

ان شاء الله که تنتون همیشه سالم باشه من بعد 7سال بازم حامله شدم و شکر خدا برام مشکلی پیش نیومد ولی ت ...

ممنون 

خداراشکر 

من باردار نمیشم

ولی خیلی دوست دارم بشم 

ولی بازم خیلی خیلی میترسم اگه شدم چکار کنم نمونم توش

درخواست دوستی قبول نمیکنم سر این موضوع شدید  ضربه خوردم 💔
منم از قبل بارداری کیست داشتم الانم درد میکنه سینم مخصوصا یک سمتعلایمتون چی بود عزیزم؟! ببخشید سوال ...

من دو ماهگی سینم می خارید بعد به مامان و خواهر بزرگم گفتم که سینه ام میخاره خارش سینم اینطوری بود که پشه نیش میزنه بعد می خاری و سوزش داره اون طوری بود مامان و خواهر بزرگمم گفتن تو سوسولی بخاطر اینکه شیر میخواد بیاد اونطوری شده منم دیگه نرفتم دکتر بعد 5ماهه حاملگیم بطور اتفاقی دستم خورد به همون کیست 

رفتم سونو گفتن آبسه هست دکترم گفت اگه همون موقع میومدی با دارو حل میشد دیگه عمل نمی کردیم

والا چرا الان یادم انداختید تهوع کم هم داشتم بیشتر از همه رفلاکس های شدییییید

انشاالله این بارداری بدون استرس باشه براتون عزیزم❤️انشاالله زود زود باردار میشید 🌷

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بارداری دوم باعث بیماری شد؟ دیابت و اینا درگیر شدید؟شنیدم میگن دومی ممکنه آسونتر باشه که

نه بیماری نداشتم دیابت نگرفتم افت قند شدید داشتم 

همش همین عوارض بارداری بود یبوست شدید باعث شقاق میشد 

تهوع و استفراغ و سرگیجه شدید کمر دردای بد پا درد 

نفس تنگی شدید یعنی هر اتفاقی که تو بارداری میفته همش برا من اتفاق افتاد 

درخواست دوستی قبول نمیکنم سر این موضوع شدید  ضربه خوردم 💔
ببخشیدا ولی فکر‌نمیکنی یکم زیادی حساس ونازنازی بودی..گرسنگی وضعف که مال وقتیه بچه رشد میکنه وبه مقدا ...

منم مثل استارتر بودم 

اوایل اشتهای خیلی زیاد داشتم اصلا احساس سیری نمیکردم 

غذا میخوردم و بعدش نفخ شدید داشتم .

حالت تهوع از هفته ی ۱۰ اومد 🫠

الهی تنت سالم باشه. این روزا میگذره.من بارداری بسیاااااار راحتی داشتم. نه تهوع، نه خستگی، نه درد. تا ...

خدا انشاءلله شفا و سلامتی به دخترتون گلتون بده به حق ۱۴ معصوم انشاءلله🤲📿

توی سونو ها و غربالگری ها و آزمایشها متوجه این مشکل قلب جنین نشدن چرا؟

ببین این علایمی ک گفتی بیشتر اوقات تا ۱۴دیا ۱۵ هفته هستن همراه با استفراغ و حالت تهوع شدید...بعد یهو از اسمون میوفتی زمین و تو سه ماهه دوم بارداری خیلی خوب میشه...بعد دوباره تو سه ماهه سوم سنگین میشی...درد کمر ...واژن...معده...سوزش و نفخ و یبوست میاد سراغت...هورمونها هم بعد زایمان میریزه بهم و معمولا افسردگی بعد زایمان میگیره ادم...خلاصه اینکه همه چیز بصوزت هفته ب هفته تغییر میکنه تو بدن..تازه اگر یه مادر باردار سالم باشی و بیماریهای دیگه نداشته باشی و نگیری...و ضربه اخر هم زایمانه ک هم طبیعی و هم سزارین درد خودشو داره...و واقعا بدنمون میترکه و تا اخر دو سال شیردهی ریکاوری میشه تازه...

اما خب وقتی به بچه و اون لباسهای کوچولو نگاه میکنی همه چیییییز یادت میره و باز ب دومی فکر میکنی🤪

من دو ماهگی سینم می خارید بعد به مامان و خواهر بزرگم گفتم که سینه ام میخاره خارش سینم اینطوری بود که ...

وای عزیز منم خارش سینه دارم گفتم چون داره شیر میافته اینجوره

حتی سوزش هم دارم

1
5
10
15
20
25
30
35
40