2777
2789
عزیزماین چون زود ازدواج کرده، از لذتها دورهو باید خودش و تخلیه کنهدختر ۲۱ ساله رو چه به ازدواج و فرز ...

باورت میشه سه روز حالم بد بود از حرفاش 

بعضی وقتا گریم میگرفت 

ولی خداروشکر شرش از زندگیم کم شد رفت پی کارش 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باورت میشه سه روز حالم بد بود از حرفاش بعضی وقتا گریم میگرفت ولی خداروشکر شرش از زندگیم کم شد رفت پی ...

اوه چه حساس... باید یاد بگیری

اینقدر حساس نباشی

چون آدمها گاهی یه چیزایی میگن که به مذاقت خوش نمیاد... اصلا ارزش نداره بهش فکر کنی، چه برسه به گریه!!!!!! خودتو جمع کن دختر خوب. 

تو موفق میشی و شاغل و مستقل، با یه ادم حسابی ازدواج میکنی تو سنی که منطق داری و عاقلی. 

تماما کات کن باهاش. 

موهام فِرِ بُلَند، اونقدر گُلَم کَسی دلش نمیخواد بره هُلَند. 
عزیزماین چون زود ازدواج کرده، از لذتها دورهو باید خودش و تخلیه کنهدختر ۲۱ ساله رو چه به ازدواج و فرز ...

منم یه همکلاسی داشتم اول دبیرستان بودیم ازدواج کرد وقتی من بیست و دو سالم بود پیام داد همه ازدواج کردن به جز تو غصه نخور هنوز جوونی.

حالا من اون موقع تو فاز ازدواج نبودم دانشگاه میرفتم.

اونم کارگری میکرد تو نانوایی مادر شوهرش ولی بازم تیکه مینداخت.

اوه چه حساس... باید یاد بگیریاینقدر حساس نباشیچون آدمها گاهی یه چیزایی میگن که به مذاقت خوش نمیاد... ...

خداروشکر کلا شرش کم شد رفت پی کارش 

دقیقا خیلی حساسم خودم کلافه شدم از دست خودم 

منم یه همکلاسی داشتم اول دبیرستان بودیم ازدواج کرد وقتی من بیست و دو سالم بود پیام داد همه ازدواج کر ...

میگم که، معمولا افراد پر از عقده اینکارو میکنن

و خب قبول مسؤلیت ازدواج تو سن کم، واقعا سخته و طاقت فرسا

میتونی به این فکر کنی، که عقده هاشو خالی کرده، و مجبور بوده. 

اما هنوزم هستن احمقایی که فکر میکنن باید قبل بیست ازدواج کنی وگرنه دیر میشه!!! 

🤦🏻‍♀️

موهام فِرِ بُلَند، اونقدر گُلَم کَسی دلش نمیخواد بره هُلَند.