2777
2789
عنوان

ضربه ب سر نوزاد تورخدابیاید

99 بازدید | 15 پست

دخترم ده روزشه داش شیرمیخورد خواهرش باپا زدتو سرش شدتش پای بچه سه ساله معمولی رو ب محکم 

ملاجش خیلی نرم نبود ازاول فقط انداز گردی سکه نرم بودالانم همینطوره

فقط دودقیقه گریه کرد

بالانیورد

باد یا کبودم نشده

فقط میترسم بعداخدای نکرد رو ذهنش یا بیناییش تاثیربزاره

ازکجاوچطور باید مطمین شم؟

چون ممکنه اصااسیب تو عکس مشخص نشه

.

اگ میدونیدخطرناکه لطفاالکی ارومم نکنید

موقع بحث ریپلای نمیخونم دیگه🤣😘🖐

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه انشاالله چیزی نمیشه ولی طوری رفتار نکنید که اونم حساس بشه اخه سنی نداره حتما حسادت میکنه اون و بیشتر بغل کنید محبت کنید 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
چون جمجمه از مغز مراقبت مبکنه و اینکه بچه بالا نیورده . تو نوزادی زیاد بچه ها سرشون ضربه میخوره

عزیزم...

اگ‌با سر رو سرامیک‌از فاصله کم بخوره و فقط خیلی کم گریه کنه و یکم کبود شه و بعد از دوروز بره مشکلیه؟

۳ ماه و نیم...

روانشناس هستم...کمک خواستید درخدمتم...🩵           جوری باش که هرعامه پسندی نپسندت...                       مَـن‌چـہ‌باشَـ‌م‌یا‌نَـ‌باشَـ‌م،ڪارہ‌دُنـ‌یالَنـ‌گ‌نیـ‌ست! مَـن‌بِمـ‌یـ‌رَم‌یابِـ‌مانَم‌هیچـ‌ـڪَسـے‌دِلـ‌تَـ‌نـ‌گ‌نـ‌یـ‌سـ‌ت:)💔️اون مویی که با رفتنت سفید شد،رنگش کردم:)اگه یه روزیم میخواستمت،بذار رو حساب بچگیم:)🖤
عزیزم...اگ‌با سر رو سرامیک‌از فاصله کم بخوره و فقط خیلی کم گریه کنه و یکم کبود شه و بعد از دوروز بره ...

نه عزیزم نگران نباش . منم واسه بچم استرس داشتم هی میبردم دکتر . پزشک گفت جمجمه مراقب مغز هست اما از فاصله زیاد خطرناکه

نه عزیزم نگران نباش . منم واسه بچم استرس داشتم هی میبردم دکتر . پزشک گفت جمجمه مراقب مغز هست اما از ...

نه از  بغلم افتاد خودم خوردم زمین...

بعد حالت نشسته شد وقتی افتاد نتونست خودش کنترل کنه افتاد  

حالم خیلی بد شده فکرش دیوونم میکنه

روانشناس هستم...کمک خواستید درخدمتم...🩵           جوری باش که هرعامه پسندی نپسندت...                       مَـن‌چـہ‌باشَـ‌م‌یا‌نَـ‌باشَـ‌م،ڪارہ‌دُنـ‌یالَنـ‌گ‌نیـ‌ست! مَـن‌بِمـ‌یـ‌رَم‌یابِـ‌مانَم‌هیچـ‌ـڪَسـے‌دِلـ‌تَـ‌نـ‌گ‌نـ‌یـ‌سـ‌ت:)💔️اون مویی که با رفتنت سفید شد،رنگش کردم:)اگه یه روزیم میخواستمت،بذار رو حساب بچگیم:)🖤
نه نگران نباش

ممنون قشنگم