2777
2789
عنوان

چالش هفتاد و پنج روز سخت

132 بازدید | 4 پست

سلام من تصمیم گرفتم برای اینکه خودم هم دوباره باز شروع کنم و هم به وضعیت فعلیم یه تکونی بدم چالش۷۵ روز سخت رو برم میدونم ممکنه بینش اتفاق غیر منتظره ایی مثل مدرسه و دانشگاه یا از جهت شخصی و خانوادگی بیفته ولی تمام سعیمو میکنم حداقل این بازده باقی مونده شهریور رو بهش پایبند باشم و تاپیک بزنم یا گزارش بدم که چطور بوده و تا کجا پیش رفتم اینطوری هم نظم ذهنی خودم بهتره هم میفهمم روند رشدم چطوره

امیدوارم جا نزنم و بتونم کل۷۵ روز رو برم:)

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده...مشاوره دانشگاه فرهنگیان /این کاربرانتقادپذیر نیست پس خواهشمندم ازنقدوایرادگیری خودداری فرمائید!!

و اما ۵ قوانینی که من مشخص کردم طبق برنامه زندگی خودم و باید بهش عمل کنم طی این۷۵ روز:

۱.حتماًحتماًتوی درس خوندنم استمرار داشته باشم و ساعت مطالعه خوبی رو ثبت کنم و کم کم ببرمش بالا.

۲.روزی لاقل۲۰ صفحه کتاب غیر درسی بخونم هرچی باشه.

۳.پادکست توسعه فردی و انگیزشی گوش کنم‌.

۴. به سلامتیم اهمیت بدم هله هوله کمتر بخورم و تاجایی که میشه تغذیه سالمی داشته باشم برای فیت موندن و تناسب اندام.

۵.استفاده از تلفن رو کمتر کنم و کمتر تو مجازی باشم.

و من الله توفیق 

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده...مشاوره دانشگاه فرهنگیان /این کاربرانتقادپذیر نیست پس خواهشمندم ازنقدوایرادگیری خودداری فرمائید!!

هرشب ساعت۱۰ یا۱۱ اینجا رو باز میکنم و گزارشاتمو ثبت میکنم اگر کسی دوست داشت میتونه تاپیک رو ذخیره کنه و اونم ثبت کنه ولی فقط این ساعت قفلش باز میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نام خدا

تاریخ شروع چالش:۱۹ شهریور۱۴۰۳

تاریخ پایان چالش:( اگر طی دور اول استمرار باشه و ولش نکنم) ۴ آذر۱۴۰۳

۱۴۰۳/۶/۱۹

تا جایی که بتونم مینویسم و ثبت گزارش میکنم که بمونه

خواستم عکس بگیرم تک تک و کلاژ دربیارم نشد😁 .

اشکال نداره چه میشه کرد 😁👀شاید اگه در آینده حوصله اش رو داشتم و تونستم ادامه بدم بذارم،

امروز درس خوندم شاید خیلی خیلی عالی نبود ولی بازم خدراشکر این تابستون با همین وضعیت هم باز راضیم که تونستم ادامه بدم و بخونم.

کتاب هم خوندم و خوب بود تقریبا چندصفحه کم.

هله هوله هم هیچی نخوردم. وزن هم کردم خودمو محض اطمینان😁👀۴۴ کیلو رند😬👀

پادکست گوش نتونستم بدم اینترنت یاری نکرد،

روتینمو انجام دادم.

به لطف اینترنت،مجازی و اینستا هم تاجایی که شد کنترل شده رفتم.

و من الله توفیق

بریم برای روز دوم اگه عمری باقی باشه ثبت کنم و بنویسم

:)