2777
2789

شیر پاستوریزه که میخرم مزه سگ مرده میده 

شیر محلی هم شنیدم که ی چیز تو مایه های وایتکس می‌ریزند توش تا خراب نشه 

الان رفتم شیر گرفتم پرسیدم میگه اره می‌ریزند ولی خوراکیهههههه😭🤧 چیه اون کسی میدونه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه صلوات میفرستی برای سلامتی خودم و خانوادم ممنون ؟ اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کی همچین زری زده...والا ما اینهمه شیر محلی میخوریم هیچ کوفتی هم توش نیس

بیا ناشناس حرفاتو بزن  https://harfeto.timefriend.net/17248577849998   از چشمان کوچک فیل فهمیدم آنکه غنی تر است محتاج تر است
والا من اولین باره میشنوم😐

خبلی ناراحتم یعنی چی ک خوراکیههههه من میخام هیچی قاطیش نکننن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه صلوات میفرستی برای سلامتی خودم و خانوادم ممنون ؟ اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم❤

بله میریزن اگه نریزن که زود فاسد میشه 

توکل به خدا 

فکر میکنی خوراک دام چیه که میره تو شیرش

خدا نکنه نون کپک زده باشه عامل اصلی سرطان همین محصولات لبنی گاوهاییه که نون کپک زده خوردن

سخت نگیر بخورید بره

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  
خبلی ناراحتم یعنی چی ک خوراکیههههه من میخام هیچی قاطیش نکننن

خب خودت برو یدونه گاو بخر مطمئن ترباشی

سلامتی اون ک وقتی تو بغلم میگیرمش همه ی وجودم میلرزه…نه از ترس یا از لذت،نه!!!!!!!!واسه وحشت از فردای بدون اون…!!
دروغ میگن بابا حتی پاستوریزه ها هم ندارن الکیه

وا پس اینهمه شیر ک خودم دیدم بیرون یخچال نگه می‌دارند تا یکسال تاریخ داره چیه پسسسس همش مواد نگهدارندست

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب خودت برو یدونه گاو بخر مطمئن ترباشی

گآهی ب سرم میزنهه باور کن😂

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
گآهی ب سرم میزنهه باور کن😂

نه جدی اگه مکانشو داری بخر 

یه دوکیلوشم بفروش😁

سلامتی اون ک وقتی تو بغلم میگیرمش همه ی وجودم میلرزه…نه از ترس یا از لذت،نه!!!!!!!!واسه وحشت از فردای بدون اون…!!
بله میریزن اگه نریزن که زود فاسد میشه توکل به خدا فکر میکنی خوراک دام چیه که میره تو شیرشخدا نکنه نو ...

دوست دارم غذای سالم بخورم تا حدالمکان 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810