2777
2789
عنوان

میخوام خودکشی کنم توروخدا یه راه اسون بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 886 بازدید | 87 پست
وی۱۴ ساله استجدی نگیرید بچها بریم تاپیک بعدی

برات ارزو میکنم هیچوقت ت زندگیت دچار مشکل نشی

ولی اینو بدون انسان بودنم چیز خوبیه ک ادمایی مثل تو نیستن فاقد شعور و انسانیت

من ۱۸ سالمه هرچند ک اگ ۱۴ سالمم بود باز ب ت ربطی نداشت

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂
خانواده منم همینن بابا. هرچی میشه میگن تقصیر توعه. تاپیک زدم در دل کنم اومدن تو تاپیکم مسخره بازی کر ...

میبینی چقد بیشعورن وسط مشکلات بقیه مسخره بازی درمیارن؟

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کسی که بخواد خودکشی کنه نمیاد جار بزنه،توی خفا کارشو میکنه

تو دنبال ترحم خریدنی که تا یکی بهت راهشو میگه میپری بهش

چون زندگیو دو دستی چسبیدی

وگرنه تا سرما بخوری خودتو جر میدی تا سریع خوب شی انقد که جون دوستی

خوب حتما یکاریشون میکنی انقدر اذیتن .رو اعصابشون نمیری؟ببخشید اینجور میگم ها ولی من اگر روزی بمیرم ی ...

از جوابی ک به استاتر دادی معلومه با بچه چجوری رفتار میکنی 

بعدم ک باب میلت رفتار نمیکنه میگی اذیتم میکنه

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
2805
از جوابی ک به استاتر دادی معلومه با بچه چجوری رفتار میکنی بعدم ک باب میلت رفتار نمیکنه میگی اذیتم می ...

دقیقا همیننننن😭😭😭

اسی هم سنیم بخدا گیر کردیم بین آدمای عوضی من خودم الان میخواستم تاپیک بزنم بخدا خودکشی کردم تهش هیچی نشد فقط مشکل به مشکل اضافه شد به خدا توکل کن با اینکه خودم وضعم از این حرفا گذشته من امیدم به ازدواجه توام امیدت به همین باشه 

کسی که بخواد خودکشی کنه نمیاد جار بزنه،توی خفا کارشو میکنهتو دنبال ترحم خریدنی که تا یکی بهت راهشو م ...

عقده هاتو تو سایت اونم تو تاپیک کسی ک حالش خوب نیست خالی نکن 

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

عزیزم نمیتونی دانشگاه شهر دیگه بخونی؟ 

دختر عمه منم این شرایطو داشت دانشگاه رو رفت یه شهر دیگه 

چندساله دیگه همونجا به هوای درسش مونده 

انقدر خداروشکر الان روحیش خوب و موفقهه و دختر خیلی با اراده ای هست 

عقده هاتو تو سایت اونم تو تاپیک کسی ک حالش خوب نیست خالی نکن

ولش کن حتی ارزش جواب دادنم نداره

اسی هم سنیم بخدا گیر کردیم بین آدمای عوضی من خودم الان میخواستم تاپیک بزنم بخدا خودکشی کردم تهش هیچی ...

من ت ازدواجم شانس نخواهم داشت🥲💔

از جوابی ک به استاتر دادی معلومه با بچه چجوری رفتار میکنی بعدم ک باب میلت رفتار نمیکنه میگی اذیتم می ...

یه ارتباط دو طرفه هست 

بااخره هردو ممکنه باهم کنار نیان 

و وقتی نمیدونی حق داری اینجور بگی 

دختر من بیش فعاله از کوچیکیش بوده خیلی باهاش سختی کشیدم تحت درمانم هست اما بازم مشکله رفتار باهاش حتی الان که بزرگتر شده 

منم نابود کرده 

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
دقیقا همیننننن😭😭😭

منم توشرایطت بودم عزیزم خودکشی ناموفقم داشتم 

فقط ی گوشتو درکن یکیو دروازه بدون اهمیت به پدرمادرت تلاش کن زندگیتو بساز دانشگاه بری ازشون جدابشی یکم مشکلاتت کمتر میشه

فقط هیچوقت بفکر این نیوفت ک ازدواج کنی تا از خونه فرار کنی 

منم توشرایطت بودم عزیزم خودکشی ناموفقم داشتم فقط ی گوشتو درکن یکیو دروازه بدون اهمیت به پدرمادرت تلا ...

چقد‌تحمل کنم مگ من چندسالمه🥲سعیمو میکنم❤❤

یه ارتباط دو طرفه هست بااخره هردو ممکنه باهم کنار نیان و وقتی نمیدونی حق داری اینجور بگی دختر من بیش ...

پس چرا دخترت ک میدونی مشکل داره رو با استارتر مقایسه میکنی؟ 

وقتی بلد نیستین بایه جوون ک حالشم خوب نیست حرف بزنید خب نزنید چه اجباریه؟ 

2810