هیچکس هیچکس هیچکسسسس منو نمیخواد دیگ خستم از این زندگی قلبم داره ایست میکنه خدایا مگ یه ادم چقدر تحمل داره سر هرچیزکوچیکی میپیرن بهم هزارتا حرف و تهمت بهم میزننن یکاری میکنن ک از حرف زدن پشیمون میشم مامانم ک همش اتیش بپا میکنه بابامم همش تهدید میکنه میکشمت میکشمت حرفم بزنم دوتاشون ابرومو میبرن ک بقیه صدبارمکتک بخورن صداشون درنمیاد ب خوابم گیر میدن ب راه رفتنتمگیر میدن ب حرف زدنم گیر میدن گیر ب درککککک یه حرفایی میزنن به ادم ک تا تهههههه وجودم اتیش میگیرم خدایا خستم مامانم انگار نامادریمه همشم حرفشون اینه ک ما نگرانیم ما پدرو مادریم خدایا من نمیخوام وسط این ادما زندگی کنمنمیخواممممممممم😭😭😭😭
امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
خوب حتما یکاریشون میکنی انقدر اذیتن .رو اعصابشون نمیری؟ببخشید اینجور میگم ها ولی من اگر روزی بمیرم ی ...
از جوابی ک به استاتر دادی معلومه با بچه چجوری رفتار میکنی
بعدم ک باب میلت رفتار نمیکنه میگی اذیتم میکنه
😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇
اسی هم سنیم بخدا گیر کردیم بین آدمای عوضی من خودم الان میخواستم تاپیک بزنم بخدا خودکشی کردم تهش هیچی نشد فقط مشکل به مشکل اضافه شد به خدا توکل کن با اینکه خودم وضعم از این حرفا گذشته من امیدم به ازدواجه توام امیدت به همین باشه
کسی که بخواد خودکشی کنه نمیاد جار بزنه،توی خفا کارشو میکنهتو دنبال ترحم خریدنی که تا یکی بهت راهشو م ...
عقده هاتو تو سایت اونم تو تاپیک کسی ک حالش خوب نیست خالی نکن
😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇
فقط ی گوشتو درکن یکیو دروازه بدون اهمیت به پدرمادرت تلاش کن زندگیتو بساز دانشگاه بری ازشون جدابشی یکم مشکلاتت کمتر میشه
فقط هیچوقت بفکر این نیوفت ک ازدواج کنی تا از خونه فرار کنی
یه ارتباط دو طرفه هست بااخره هردو ممکنه باهم کنار نیان و وقتی نمیدونی حق داری اینجور بگی دختر من بیش ...
پس چرا دخترت ک میدونی مشکل داره رو با استارتر مقایسه میکنی؟
وقتی بلد نیستین بایه جوون ک حالشم خوب نیست حرف بزنید خب نزنید چه اجباریه؟