بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چون آرایش لایت و ملیحی براش انجام نداده که سنش به چهره ش بخوره .یه جوری ارایشش کرده که بنده خدا انگار ۳۲ سالشه
دوباره برگشتم به خاطر دوستان نی نی سایتیم 🥰ولی به دلایلی دیگه نمی تونم و نمیشه که مثل قبل اینجا فعال باشم🥺 فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا هستم .هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️
چون آرایش لایت و ملیحی براش انجام نداده که سنش به چهره ش بخوره .یه جوری ارایشش کرده که بنده خدا انگا ...
البته اینکه موهاش رنگ داره هم بی تاثیر نیست
دوباره برگشتم به خاطر دوستان نی نی سایتیم 🥰ولی به دلایلی دیگه نمی تونم و نمیشه که مثل قبل اینجا فعال باشم🥺 فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا هستم .هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️
آخه منم دوره ی خود آرایی گذروندم وقتی ابروها پر هست و فاصله ی چشم و ابرو هم کمه نباید که سایه ی پررن ...
سبک سایه رو بهتر میتونست بزنه که پف پلک گرفته شه ولی درکل سایه های تیره برای این پلک مناسب تره تا روشن ولی فکنم روی خود پلک رو روشن گذاشته بود که پلک خودشو بیشتر نشون میداد
سبک سایه رو بهتر میتونست بزنه که پف پلک گرفته شه ولی درکل سایه های تیره برای این پلک مناسب تره تا رو ...
دقیقا همین .میتونست که حتی سایه ی تیره بزنه ولی جوری که پف پلک خیلی کمتر نشون بده . تو اینستا من مدل های کره ای که اینقدر پلک هاشون افتاده هست و آموزش آرایش میذارن رو می بینم که یک جوری آرایش میکنن که انگار اصلا پف پلک نداشتن و ندارن