2777
2789
عنوان

حاجت روایی سریع

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 29 پست
با دعا گریه شفا نمیدن 🥺؟ ایشالا ۴۰ روز سوره حدید و شروع میکنم خواهشن برایه سلامتی دعا کنید

اینهمه معجزه پس چیه دعا تقدیر ادمو عوض میکنه

پارسال  محرم فهمیدم باردارم🤗🥹 شیرخوارگاه بودم انگار حاجت گرفتم از علی اصغر ۶ماهه امام حسین🥺ولی خدا نخاست بمونه همش۲۰روز داشتمش تودلم😔😔امروز روز شهادت سه ساله امام حسین توسل کردم به حضرت رقیه. سال دیگه یه بچه سالمخدابهم بده. 😭🥰🙏🏻میشه برام دعاکنین زندگیم درست شه وبعدش باردارشم. اخه پارسال بخاطر تودلیم افسرده شدم خیلی شوهرمو اذیت کردم اونم چنننددددددماهههه دیگه باهام خوب نیس خیلی تنهام. امام حسین😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره باورم نمیشه

من خودم برامشکلم که خودم درس کردم یساله دعامیکنم ولی هنوزموفق نشدم این نذرشمام میرم ببیینم چی میشه

پارسال  محرم فهمیدم باردارم🤗🥹 شیرخوارگاه بودم انگار حاجت گرفتم از علی اصغر ۶ماهه امام حسین🥺ولی خدا نخاست بمونه همش۲۰روز داشتمش تودلم😔😔امروز روز شهادت سه ساله امام حسین توسل کردم به حضرت رقیه. سال دیگه یه بچه سالمخدابهم بده. 😭🥰🙏🏻میشه برام دعاکنین زندگیم درست شه وبعدش باردارشم. اخه پارسال بخاطر تودلیم افسرده شدم خیلی شوهرمو اذیت کردم اونم چنننددددددماهههه دیگه باهام خوب نیس خیلی تنهام. امام حسین😔
یکی اومدتوتایپیکم گفت ۳سال دیگه بچه دارمیشم دیگه کلاناامیدشدم😔😔یعنی همین میشه

حس ششمی ؟ نه من زیاد امتحان کردم چرت میگن 

خلیج فارس فارس بوده فارس هست و فارس خواهد ماند 🇮🇷کجای کاری پری خانم 😂
حاجت روا شی عزیزم

فدااااتشم التماس دعا