مهتابmmmmmmm مدیر عضویت: 1402/11/06 تعداد پست: 2730 عنوان حاجت روایی سریع | مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 29 پست بچه ها من از این دوتا حاجت سنگین گرفتم نپرسین چی بود یه بارش ۴۰ روز سوره حدید یه بار هم نماز جماعت صف اول مداوم هر روز راههای زیادی رفتم از اینا نتیجه گرفتم گفتم بگم بدردتون بخوره شاید 1403/06/18 | 18:04 7 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جانان313 عضویت: 1403/04/30 تعداد پست: 728 با دعا گریه شفا نمیدن 🥺؟ ایشالا ۴۰ روز سوره حدید و شروع میکنم خواهشن برایه سلامتی دعا کنید اینهمه معجزه پس چیه دعا تقدیر ادمو عوض میکنه پارسال محرم فهمیدم باردارم🤗🥹 شیرخوارگاه بودم انگار حاجت گرفتم از علی اصغر ۶ماهه امام حسین🥺ولی خدا نخاست بمونه همش۲۰روز داشتمش تودلم😔😔امروز روز شهادت سه ساله امام حسین توسل کردم به حضرت رقیه. سال دیگه یه بچه سالمخدابهم بده. 😭🥰🙏🏻میشه برام دعاکنین زندگیم درست شه وبعدش باردارشم. اخه پارسال بخاطر تودلیم افسرده شدم خیلی شوهرمو اذیت کردم اونم چنننددددددماهههه دیگه باهام خوب نیس خیلی تنهام. امام حسین😔
barfi6 عضویت: 1401/11/13 تعداد پست: 3971 یکی اومدتوتایپیکم گفت ۳سال دیگه بچه دارمیشم دیگه کلاناامیدشدم😔😔یعنی همین میشه
مهتابmmmmmmm مدیر استارتر عضویت: 1402/11/06 تعداد پست: 2730 با دعا گریه شفا نمیدن 🥺؟ ایشالا ۴۰ روز سوره حدید و شروع میکنم خواهشن برایه سلامتی دعا کنید الهی به حق مریض کربلا حاجت روا شی گلم
ارامش_خندهایم عضویت: 1401/06/19 تعداد پست: 2131 چهل روز روزی یه دونه ممنونمبعد همینطوری نیت کنم بخونم یا ب پیامبرا هدیه بدم چطوری؟ مطمعنم ک یه روزی دست تو دست هم نصف شب تو خیابونا عاشقانه قدم میزنیم:)
جانان313 عضویت: 1403/04/30 تعداد پست: 728 اره باورم نمیشه من خودم برامشکلم که خودم درس کردم یساله دعامیکنم ولی هنوزموفق نشدم این نذرشمام میرم ببیینم چی میشه پارسال محرم فهمیدم باردارم🤗🥹 شیرخوارگاه بودم انگار حاجت گرفتم از علی اصغر ۶ماهه امام حسین🥺ولی خدا نخاست بمونه همش۲۰روز داشتمش تودلم😔😔امروز روز شهادت سه ساله امام حسین توسل کردم به حضرت رقیه. سال دیگه یه بچه سالمخدابهم بده. 😭🥰🙏🏻میشه برام دعاکنین زندگیم درست شه وبعدش باردارشم. اخه پارسال بخاطر تودلیم افسرده شدم خیلی شوهرمو اذیت کردم اونم چنننددددددماهههه دیگه باهام خوب نیس خیلی تنهام. امام حسین😔
مهتابmmmmmmm مدیر استارتر عضویت: 1402/11/06 تعداد پست: 2730 ۴۰ روز سوره حدیدو توضیح بده شرایطشو گلم روزی یه دونه تا چهل روز بخونی
فریبرز_باغ_بیشه عضویت: 1401/01/05 تعداد پست: 6823 یکی اومدتوتایپیکم گفت ۳سال دیگه بچه دارمیشم دیگه کلاناامیدشدم😔😔یعنی همین میشه حس ششمی ؟ نه من زیاد امتحان کردم چرت میگن خلیج فارس فارس بوده فارس هست و فارس خواهد ماند 🇮🇷کجای کاری پری خانم 😂
مهتابmmmmmmm مدیر استارتر عضویت: 1402/11/06 تعداد پست: 2730 حس ششمی ؟ نه من زیاد امتحان کردم چرت میگن من چرت میگم؟؟
مهتابmmmmmmm مدیر استارتر عضویت: 1402/11/06 تعداد پست: 2730 من خودم برامشکلم که خودم درس کردم یساله دعامیکنم ولی هنوزموفق نشدم این نذرشمام میرم ببیینم چی میشه حاجت روا شی عزیزم
جانان313 عضویت: 1403/04/30 تعداد پست: 728 حاجت روا شی عزیزم فدااااتشم التماس دعا پارسال محرم فهمیدم باردارم🤗🥹 شیرخوارگاه بودم انگار حاجت گرفتم از علی اصغر ۶ماهه امام حسین🥺ولی خدا نخاست بمونه همش۲۰روز داشتمش تودلم😔😔امروز روز شهادت سه ساله امام حسین توسل کردم به حضرت رقیه. سال دیگه یه بچه سالمخدابهم بده. 😭🥰🙏🏻میشه برام دعاکنین زندگیم درست شه وبعدش باردارشم. اخه پارسال بخاطر تودلیم افسرده شدم خیلی شوهرمو اذیت کردم اونم چنننددددددماهههه دیگه باهام خوب نیس خیلی تنهام. امام حسین😔
مهتابmmmmmmm مدیر استارتر عضویت: 1402/11/06 تعداد پست: 2730 ممنونمبعد همینطوری نیت کنم بخونم یا ب پیامبرا هدیه بدم چطوری؟ نه همینجوری ب نیت مشکلت بخون نازنینم الهی حاجت رواشی ب حق علی علیه السلام
barfi6 عضویت: 1401/11/13 تعداد پست: 3971 حس ششمی ؟ نه من زیاد امتحان کردم چرت میگن نهه گفت حس ششم نیستم فقط حسم می گه
مهتابmmmmmmm مدیر استارتر عضویت: 1402/11/06 تعداد پست: 2730 برای ادواجم میخونم دعا کن برسم🫠🫠 الهی خوشبخت بشی ب حق زهرا سلام الله علیها