2777
2789
عنوان

سونو ان تی ام دعا کنید همه چیز اوکی باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 639 بازدید | 102 پست
اره با اینکه دکترم حرفه ای بود

عه چه جالب تاحالا نشنیده بود اشتباه بشه 🤭🤭🤭🤭

انشاالله صحیحو سالم بغلت بگیری عزیزم

اگه چشمت به امضام افتاد برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان یدونه صلوات بفرس🥰🥰🥰🥰 اگه دوست داشتی برای سلامتی بچه هامم یدونه  صلوات بفرس مرسی مهربونم🥰🥰🥰🥰😍😍😍 الهم عجل لولیک الفرج
چند هفتته عزیزمم؟ان شاالله تو دلیتو سالم بغل میکنی گلممم😍😍❤منم4شنبه قراره برم.انتی خیلی استرس دارم ...

۱۲ انشالله

فقط 15 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عه چه جالب تاحالا نشنیده بود اشتباه بشه 🤭🤭🤭🤭انشاالله صحیحو سالم بغلت بگیری عزیزم

اره فلوشیپ جنین شناسی داشت به همه درست گفته بود حز من 

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بعداز ۲سال و نیم انتظار روز تولدم1400/8/22 بی بی چکم مثبت شدخدایا شکرت😍 امروز به مورخ۱۴۰۰/۹/۱۷واسه اولین بار صدای قلب❤ نی نیم رو با ضربان ۱۵۲ گوش کردم خیلی حس خوبی بود😍 ۱۴۰۰/۱۱/۱۸جواب غربالگریم بد شد وقتی تو مطب با چشم‌گریون منتظر نوبتم بودم واسه اولین بار تکون خوردن نی نیمو حس کردم من میدونم حالت خوبه عشق مامان🤰و امروز۱۴۰۰/۱۱/۲۷ بعد۹روزانتظار جواب سل فری اومد خداروشکر جوجه من سالمه ویه دخمل نانازه😍قشنگ مامان غصه نخوری این روزای سختم تموم میشه من تمام این کبودی های رو دستم رو بخاطر تو تحمل میکنم فقط سالم بیا بغل مامانی ❤ دخترک من خیلی عجله داشت ۳۶هفته ۱۴۰۱/۴/۶اومد بغل مامانش قشنگ‌من خوش اومدی به زندگی منو بابایی 👨‍👩‍👧.                                                      و این‌بار بعد از ۱۵روز تاخیر بی بی چکم  برای دومین بار مثبت شد(ناخواسته) ولی خب خوشحالم که بی دغدغه اومدی تو‌دلم‌خوش اومدی😍.                                             امروز به مورخ ۱۴۰۳/۵/۹برای اولین بار صدای قلب کوچولوت رو‌شنیدم ۷هفته۶روزبودی کوچولوی‌من💕
عه پس هفته هامون یکیه😍شما اخرین تاریخ.پریودیت کی بوده؟چه علائمی.داری؟؟

۲۸ خرداد 

از بوی یخچال بدم میاد همینطور تن ماهی لوبیا سیب زمینی تخم مرغ وگزنه خوبم بد نیستم سر دخترم‌رو به موت بودم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن
۲۸ خرداد از بوی یخچال بدم میاد همینطور تن ماهی لوبیا سیب زمینی تخم مرغ وگزنه خوبم بد نیستم سر دخترم‌ ...

عه من25 خراد هستم

اخ منم از بوی مرغ بدی گوشت بوی تخم مرغ بوی بخچال و فریزر به شدت بدم میااد

من خیلی درد پریودی دارم ترشحاتمم زیاد سده ببخشید خیس میشم.چون دردم دارم همش میرم.نگا میکنم ببینم لکه ای چیزی نیومده باشه

قبلا دردام کمتر بود

یکی دوروزه خیلی ببشتر شده کمرم پهلوم لگنم زیر سکمم خیلی درد میکنه میگیره و ول میکنه

بنظرت خطرناک نیست؟؟دیروزم رفتم دکتر گف طبیعیه تا حدودی

🖤💔🙂
عه من25 خراد هستماخ منم از بوی مرغ بدی گوشت بوی تخم مرغ بوی بخچال و فریزر به شدت بدم میاادمن خیلی در ...

منم سر اولی درد داشتم سرویکسم کوتاه بود

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عه من25 خراد هستماخ منم از بوی مرغ بدی گوشت بوی تخم مرغ بوی بخچال و فریزر به شدت بدم میاادمن خیلی در ...

منم سر اولی درد داشتم سرویکسم کوتاه بود

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عه چند بود؟بد چیکاکردی؟؟

۲۸ سرکلاژ کردم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سرکلاژ کنی اذیت.میشی بعدش درد داری؟؟بدش باید استراحت مطلق باشی؟

نه مطلق نه نسبی 

ایشاالله که نشی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه مطلق نه نسبی ایشاالله که نشی

اها

نمیدونم بخدا

همین دردا خیلی.نگرانم.میکنه نمیتونم.چهار زانو بشینم

ببخشید یا میرم دسشویی میشینم زیر دلم درد بدی میگیره تیر میکشه انگار رحمم.منقبض میشه

🖤💔🙂
اهانمیدونم بخداهمین دردا خیلی.نگرانم.میکنه نمیتونم.چهار زانو بشینمببخشید یا میرم دسشویی میشینم زیر د ...

شیاف بزار 

1
5
10
15
20
25
30
35
40