2777
2789
عنوان

کدوماتون بچتون شب دیر می‌خوابه

87 بازدید | 9 پست

چکار میکنید چجوری حفظ انرژی میکنید 

تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻خدای من می‌دونی چی دلمه 🥲♥️ برای تو که کاری نداره...🥲♥️🥲♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

بچه من از نوزادی دیر خواب بود.‌.‌یعنی آسفالت میشدم تا بخوابه....گریه میکردم برا خواب‌‌....الانم هست تا حدودی ولی خب با ناز و نوازش گاها هم داد وبیداد میخوابه

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه من از نوزادی دیر خواب بود.‌.‌یعنی آسفالت میشدم تا بخوابه....گریه میکردم برا خواب‌‌....الانم هست ...

بخدا منم همینم یعنی اصلا تنظیم نیست خوابش ی وقت صبح دیر بیدار میشه ی وقت زود ی وقت عصر نمی‌خوابه ی وقت می‌خوابه همیشه سردرد دارم 

تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻خدای من می‌دونی چی دلمه 🥲♥️ برای تو که کاری نداره...🥲♥️🥲♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

دختر من ساعت ۳الی ۴صبح می‌خوابه..۴سالشه..هیچی دیگه عوضش ظهر بیدار میشیم

دختر منم پارسال ساعت دو و سه می‌خوابید تا ظهر نابود میشدم مخصوصا اکثرا مهمون داشتیم شب 

نوزادم ۶۲ روزشه امروز واکسن دوماهگیشو زدم از صبح گریه کرد  تازه خوابش برده از روز تولدش شبا تا صبح یه ضرب گریه میکنه خواهرم کمکم میکنه منم روزا چرتی میزنم متخصص هم بردمش گفت کولیک داره باید دوره اش بگذره 

دلم میخواد یه مرگ مغزی یه فراموشی یه کما یه خواب ابدی که روحم بشه از این تنم جدا...

بخدا منم همینم یعنی اصلا تنظیم نیست خوابش ی وقت صبح دیر بیدار میشه ی وقت زود ی وقت عصر نمی‌خوابه ی و ...

ن دختر من کلا نمیخ ابید....مثلا تا بعلم یا رو پام یا تو ماشین بودیم میخ ابید بعد ک میذاشتم پایین ی ربع بعد بیدار میشد....ترجیح میدادم شبا نشسته بخوابم ک فقط باشه رو پام و بیدار نشه....

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔

چندبارم از شدت گریه گفتیم ببریمش تو ماشین دور بزنیم تا آروم بشه نصف شب میبردیمش بدتر گریه میکرد

دلم میخواد یه مرگ مغزی یه فراموشی یه کما یه خواب ابدی که روحم بشه از این تنم جدا...

بچه من 6 ماهشه شبا ازساعت 3 زودترنمیخوابه و فقط گریه میکنه وبهونه گیری. همش توبغلمه راه میبرمش

وقتی هم ک خوابش میبره باز توخوابم بهونه میگیره وبیقراره یا سریع بیدارمیشه یاهمش شیرمیخواد. خلاصه که درحسرت یه خواب موندم