2777
2789
عنوان

چقدر بی سواد زیاده تو این سایت😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2491 بازدید | 133 پست
چندوقت پیش یه کاربری نوشته بود روانشناس هست تو سایت؟ یه کاربری نوشته بله بفرمایید من روانشناسم. رفتم ...

😂😂😂

از دست دادنت به قیمت پیدا کردن خودم و موفقیت هام تموم شد❤️راستش بخوای می ارزید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دکترایی که دور و بر منن اصصصصلا فرصت اومدن به چنین سایتی رو ندارن،سطح خودتو میاری پایین اگه واقعا دک ...

چه ربطی داره:///

پزشک تایم مشخص توی شغلش داره،روزی نهایتا ۳,۴ ساعت هم درس میخونه

حق ندارند تایم آزاد داشته باشه و برای استراحت بیاد سایت!

عضو ستاد بتمنان خاموش🐈‍⬛🖤

ای بابا😂👩🏻‍🦯

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷

بله وقتی سنشون کمه نباید برن تو تاپیکای مردم منم فقط تو تاپیکای مناسب سنم میرم هرکی یه تجربه ای داره

فعلا میسازم - چه می‌شود کرد ؟ مگر می‌شود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی در آورد ؛ همین است که هست.          آرمی 🌆🧸

دکترایی که دور و بر منن اصصصصلا فرصت اومدن به چنین سایتی رو ندارن،سطح خودتو میاری پایین اگه واقعا دک ...

هیچ دکتری وقت ندارع بعد دکترا آروم هستن یه درصد فکر کن بیان سایت پاچه بگیرن

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  

چه معلوم خودت پزشکی

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻