2777
2789
عنوان

اگه برگردید عقب کدوم انتخاب کنید طبیعی یا سزارین

| مشاهده متن کامل بحث + 567 بازدید | 78 پست

عروس خالم طبیعی بدون بخیه زایمان کرد 

جاریش ورزشکار حرفه ای نتونست و تا رون پاش بخیه خورد 

بدن با بدن فرق داره ولی قطعاااااا سزارین ،پارسال سزارین شدم خیلی عالی بود. 

اگه ریپلایی میزنم نظرمو میگم ، اگرم ریپلایی نمیکنم یعنی در حدی نیستی که جوابتو بدم ، پس خودتو خسته نکن 😂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سزارین بودم، از زایمان هیچی نفهمیدم، انقد راحت بود، اما بعدش که درد بخیه شروع شد که اونم بگی برات پمپ درد بذارن راحت میشی، وگرنه با شیاف کنترل میشه، بهتر از این هس که چندین ساعت درد طبیعی بکشی و ب قول خودت از پایین پاره بشی و بخیه بخوری، خیلی از طبیعی ها نمیتونن روزای اول درست و راحت بشینن سلام فقط اسم بعد از عمل سزارین بد در رفته، من برگردم عقب باز سزارین انتخاب می‌کنم 

چرت نمیگ؟ خوبین باهم؟

من جاریم۳تابچه داره به فاصله یکسال سردومیش فکرکن میگفت تامقعدبخیه زدنش توبیمارستانهای دولتی برای خودشیرینی جلومادرشوهره میگفت همچی راحت بودزایمانم

اگه میشه برای شادی روح مادرنازنینم وداداشم یک صلوات بفرستین🌷🌷🌷
بعد این اشتباهتو جبران کن کم کم فاصله بگیر،چون برای شیردهیت،انتخاب اسم بچت و تربیت بچتم نظر میده

اره دیگه کمتر میرم خونشون 

زن خوبیه هاااا ولی یکم زیادی نظر میده

فقط 18 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چرت نمیگ؟ خوبین باهم؟

ببین جاری منم همش از طبیعی دفاع میکرد میگفت منکه راضیم خیلی خوبه دوتا هم زایمان طبیعی داشت سومی رو که باردار شد سزارین اورژانسی شد بچه رفت تو دستگاه جاری ام بنده خدا از اتاق عمل رفت بالا سر بچه اش 

الان میگه سزارین راحت‌تر بود با وجود اونهمه بلایی که سرم اومد به خاطر اینکه بچه رفت دستگاه و چهل روز موندم بیمارستان 

میگه اونموقع که میگفتم طبیعی تجربه سزارین نداشتم 

من سزارین شدم اما نه به انتخاب خودم، بلکه به انتخاب دکترم. برگردم عقب همون سزارین رو انتخاب میکنم. هر بار که یادم میاد میگم خدا خیرش بده که بهم گفت لگنت کوچیکه برای طبیعی داغون میشی‌.

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊