2777
2789

دو سال پیش ثبت نام کردم مربیا یکی بدتر از یکی افتضاح اولی که فقط میبرد تو اتوبان آرایش میکرد و با دوست پسرشتلفنی حرف میزد فوحش میداد و داد میزد بعدم با مردم تو خیابون دعوا میکرد وسط خیابون از ماشین پیاده میشد داد میزد ماشینا بووووق بوق واقعا زده شدم اونو عوض کردم بعدی فقط بفکر بچه هاش بود منو میبرد دختراشو سوار میکرد عقب باید میرسوندمشون بازار فقط حکم راننده رو داشتم نه شاگرد بعدی عوض کردم اونم افتضاح کلا شانس نداشتم بعدشم ولش کردم یسال گذشت حالا میگن باید همونجا ثبت نام کنم قانونه بخدا تنم میلرزه پا بزارم دوباره اونجا خاطره بدی دارم میترسم دوباره ا‌نجوری بشه😭😭😭😭😭میترسم هیچوقت پارک دوبل یاد نگیرم😭😭😭😭😭

می رسد روزی که احساس مرا باور کنی….🖤
تحقیق کن کدوم مربی خوبهنمیشه که همشون بد باشنوااای من یک سال طول کشید تا گواهینامه گرفتممربی روعوض ک ...

بخدا دیگه نمیدونم کدوم مربی رو انتخاب کنم نمیشناسم بقیه رو 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم دقیقا مثله شما ی بار رفتم گواهینامم به سرانجام نرسیدحالا دوباره میخوام ثبت نام کنم.ولی ی آموزشگا ...

مگه میشه شما کجا هستین به من گفتن نمیشه جا به جا کنی همونجا باید ثبت ندم کنی

مگه میشه شما کجا هستین به من گفتن نمیشه جا به جا کنی همونجا باید ثبت ندم کنی

نمیدونم من نپرسیدم.

من ی بار ۷ سال پیشرفتم،بعدش به مشکل برخوردیم دیگه نتونستم برم،کاردکسم باطل شده بود.

گذشت زمان هم بعضی از روابط رو ترمیم نمیکنه.
نمیدونم من نپرسیدم.من ی بار ۷ سال پیشرفتم،بعدش به مشکل برخوردیم دیگه نتونستم برم،کاردکسم باطل شده بو ...

عزیزم شما تهران هستین؟برا من یکسال گذشته گفتن باید همونجا ثبت نام کنم 

ن شهرستان ام.

حالا خواستم ثبت نام کنم می پرسم،ولی به نظرم لازم نیست همون جای قبلی ثبت نام کنم.

گذشت زمان هم بعضی از روابط رو ترمیم نمیکنه.

همونجا برو ولی مربی آقا بردار منم با مربی خانوم همین بلا سرم اومد طوری که از زندگی بیزار شده بودم روز تمرین غم عالم میومد توی دلم بالاخره اون روزای مزخرف تموم شد و ۴ جلسه اضافه برام نوشتن که اینبار مربی آقا برداشتم که خیلی خیلی عالی بود و قبول شدم 

همونجا برو ولی مربی آقا بردار منم با مربی خانوم همین بلا سرم اومد طوری که از زندگی بیزار شده بودم رو ...

هیچکس و اینجا ندارم بیاد بشینه تو ماشین وگرنه اقا خیلی خیلی بهتره