2777
2789

سلام دوستان نی نی سایتی...من ی دختر ۱۹ ساله ام..از بچگی تو مدرسه اروم و ساکت بودم اجتماعی نبودم..تو مدرسه و...اکثرا تنها بودم
خوش سر و زبون و خوش اخلاقم سعی میکنم باهمه خوب رفتار کنم
اما نتونستم همکلاسی هامو جذب کنم
یکی تو کلاسمون بود اون همه رو ب خودش جذب میکرد
همه هم دوستش داشتن
نمیدونم ایراد کار من چیه..سعی میکنم باهم شوخ وخوب باشم ولی انگار نمیشه...

این تازه واسه دخترا و هم جنسای خودمه جنس مخالف ک بماند..‌بعضی دخترا مثل دختر خاله خودم انقد تبحر دارن تو ی دیدار طرفو تبدیل ب خواستگار کرد بعدم باهاش ازدواج کرد. 

من حتی روم نمیشه بیشتر از چن ثانیه تو چشم طرف نگاه کنم حس میکنم الان باخودش میگه این چقد مثلا دندوناش زشته و.....

درحالی ک قیافم خوبه...ما پولدار نیستیم ولی در حد معمول اوکییم وقتی من ادمایی رو میبینم ک از ما پولدارترن(خصوصا جنس مخالف)باخودم میگم خب من چطور باید اینو جذب کنم اصلا این با این وضع و لول میره سراغ یکی مثل خودش چرا باید بیاد سراغ منی ک ازش پایین ترم..‌.

دوستان شاید فک کنید دیوونه شدم و....ولی واقعا سرخورده شدم و حالم خرابه...لطفا بجای سرزنش کردن بهم راهکار بدین

منم همینطوریموقتی با جنس مخالف هم حرف میزنم بهش نگا نمیکنم دیگهاینجور فک میکنم من اونو نمیبینم اونم ...

منو میگی یه مدت میرفتم کتابخونه سالن مطالعه جدا بود ولی خب پر پسر بود همه جا ولی حتی یه بار در حد یه ثانیه هم قیافه ی کسی رو نگاه نکردم یه جوری هیچ جارو نگاه نمیکردم که مثلا دو سه ماه بود میرفتم کتابخونه سالن به او بزرگی اونم جلوی در ورودی رو متوجه نشده بودم 🤣

خیلیم برونگرا و اجتماعیم ولی تا دلت بخواد پسر گریز

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منو میگی یه مدت میرفتم کتابخونه سالن مطالعه جدا بود ولی خب پر پسر بود همه جا ولی حتی یه بار در حد یه ...

چرا پسر گریزی اونا هم ادم ان مثل ما

الکی نخندی... عوضی چقد با غصه قشنگی... 🥲💔

سلام لطفاً به خودت بد نگو   و  من اول جا داره به شما تبریک  بگم 

بخاطر این که  سر سنگین و اروم هستی

و  برای  اینکه  بانوی عزیز به این چیزا  غلبه کنی

باید سعی کن روابط اجتماعیتو بیشتر کنی  

و برای این کار

سعی کن به هرکس مشکلی دارع کمک  کن   همکاری کن این جور چیزا   روابط ایجاد میکنه  

سعی کن مدت تماس هات بیشتر کن 

سعی کن  حرف هایی بزنی  جملاتی بگی   همه  جذبت بشن   و  از حرفای بیهوده گویی  خوداری کن 

و تا میتونی روابط اجتماعی تو  بیشتر کن منظورم هرجا میری   روی خوش نشون بده حرف بزن با ادما

من مثلا مترو  یا هرجای دیگع  سعی میکنم با اطرافیانم  حرف بزنم   و  حداقل  چند  جمله ای  رد بدل کنم   وه از  حال احوال

و  چه  راهنمایی کردن  بسته  ب شرایط فرد 

خوب میشه نگران  نباش  بهت  قول میدم  خوب میشه 

فقط سعی کن پر رو بشی

برای این کار باید جسارت بخرج بدی و  مینیک صورتت و حرکاتت صورت و  بدنت چجوری  باشه  بیان  باهات  حرف بزنن

و  

توی اقوام  هم میتونی  توی  هم  صحبتی ها هم   تمرین خوبیه برای  ابتدای کار

و در کل بگم 

تجربه میگه   یه  پرویی بشی که  خودتم  فکرش نمی‌کردی 

در کل نگران نباش بخدا خوب میشه  و  بیشتر  یه دوره  دارع  بعد اون  خوب میشی 

فقط جسازت بخرج بدی

هرجا  حقت خوردن  حرفت برنی 

هرجا  حرفت شد  کوتاه  نیا و  حرفت بزن 

خلاصه  کوتاع  نیا  هیچ  وقت   مخصوصا اونجایی  که   حقت  خواست ضایع بشه

موافق دیروز باشی بانو

سلام لطفاً به خودت بد نگو و من اول جا داره به شما تبریک بگم بخاطر این که سر سنگین و اروم هستیو ...

داخل  گوگل هم سرچ کنید  جملات قشنگ و ... راهنمایی های  خوب   گیرت  میاد   از دست ندی حتما  .....بخونی  و   انجام بدی  🌹

خب باید اعتماد بنفست ببری  بالا 

جسارت ب خرج داد

و مهمتر از اینا 

باید یه سری از جملات  رو  از قبل از  بر باشی

مثلا یکی از اقوام  ک خیلی خیلی وقت که ندیدی 

وقتی  دیدی  سلام که دادی  کلی جمله  تشکر  و محبت آمیز بگو 

همیشه ام  عزیزان  یاد  بگیرید  اروم  حرف  برنید     هم  راحت ترید   هم  در طول حرف زدن  فرصت فک کردن برای جایگزین بهترین  جمله رو  هم داشته  باشید

خانواده من هم  همه اینجوری بودن  قدیم  ک بچه بودیم  یادمع  حتی  حقمم میخورن  من بازم  چیزی  نمیگفتم  توی مدرسه بگیر ....

خلاصه  یادمه  قشنگ  از همون بچگی عهد کرذم  ک پرو بشم 

و یادمع  عروسی  همسایمون بود  شروع ب ارگ زدن کردن 

من با اینکه بچه بودم 

ولی  اونجا  چالش  ذهنی  برام  درست شد

مثلا  ب خودم گفتم اگر تو ادم  ترسو یا کم رویی اگ نیستی 

همین  ک هیچکس نمیرقصع  تو پاشو  برو  وسط برقص

😂 بخدا رفتم 

اروم اروم  رفتم    وسط   فرش   یهو  شروع کردم  ب قر دادن  

همه  میخندیدم  میگفتن  ایول  

😂😂😂

زیاد یادم نمیاد  چکارایی  میکردم

اما  یادمع اگر توی جمعی  ادعا میکردم مثلا ادم کمرویی نیستم   اونجا  واس اینک حرف دروغ نشه    اون کارو میکردم 

و  خیلی وقتا  با خودم درگیر  میشدم  

اره اینم بگم 

عروسی ها هم  خیلی خوبه 

دوستان باورتون نمیشه عروسی بهترین  جا هست  برای کم  رویی

اینکه اگ هنر خاصی ندارین اونجا انجام بدین  همه  دور  خودتون  حم کنید 

مثلا من رقص خارجی کمی بلد بودم  گاهی  وقتا   همرو  حم  میکردیم  دور  خودمون 

یا توی عروسی ها   واقعا  اینا جدی میگم 

با دوستم  حرف میزذم ک  داداشم یهو  بزور برداریم  ببریم  وسط برقصه

داداشام  هرچی بگم  کم گفتم  ایقدر  خجالتی بودن ک  نگو 

خلاصع  اونم میاوردیم وسط  تا میخواست  در بره    میگرفتیمش  هرچی  قسم  میداد   نمیزاشتیم  

مثلا میگفتیم  ۵دقیقه  همینجوری الکی برقص بعد میتونی بری 

اره عروسی ها  هم  جای خوبیه  برای اینکه  خجالتیتو بریزی

خجالتی بودن  عیب نیست  یجاهایی   بین حیای خانم  و خجالتی  تداخل پیش میاد حواستون باشه 

اما هرجا خواستن حقتون  بخورن   اونجا  خجالت  نکشید  حتما  حقتو  بگیرید اونجا  کوتاه  بیایین  هیچ وقت خوب نمی‌شید 

یا اگر توی خیابون  ی اقایی  ی چیزی گفت

با صدای  بلند  فحشش بده  توهینش کن  صدای  بلند  بلند 

تا   اگر  جای  ب خصوص بودی  اطرافینم  حساب کار دستشون  بیاد