2777
2789
عنوان

حس می کنم خدا نمی بینتم

144 بازدید | 16 پست

دو ساله کل بابت تصمیم بزرگی همه اش پست سر هم دارم تقلا می کنم و فشار مالی و روحی متحمل می شم....می دونم احتمالا تا سال دیگه اگر همه ی اینا رو متحمل شم شرایط درست می شه ولی تا اینجا رسما کم آوردم. گاهی فقط دوست دارم گریه کنم. انگار هیچی اونطور که می خوام پیش نمی ره

عزیزان نی‌نی سایتی، من درحال حاضر خیلی به دعای شما احتیاج دارم ممنون می شم برام دعا کنید مشکلم حل بشه
عزیزممم خدا قطعا تورو میبینه اما صبور باش ب خدا امیدوار باش مطمعن باش درست میشه همه چی

کاش واقعا اینطور بود

دو ساله دارم صبر می کنم و خون دل می خورم. گاهی این وسط احساس می کنم می خوام بمیرم زیر اینهمه فشار

عزیزان نی‌نی سایتی، من درحال حاضر خیلی به دعای شما احتیاج دارم ممنون می شم برام دعا کنید مشکلم حل بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش واقعا اینطور بوددو ساله دارم صبر می کنم و خون دل می خورم. گاهی این وسط احساس می کنم می خوام بمیر ...

بمیرم برات حس بدیه درک میکنم🥲💔امیدوارم درست شه همه چی

هرکسی لیاقت توجه نداره !
منم در شرایط شما هستم روحیه ام به شدت خراب شده تا میام ی نفسی بکشم یهو ی مشکل بزرگتر واسم پیش میاد خ ...

اهوم....کاش یک روز خوش بیاد

کاش واقعا اینطور بوددو ساله دارم صبر می کنم و خون دل می خورم. گاهی این وسط احساس می کنم می خوام بمیر ...

خدا همیشه هست 

نگران نباش 

منم دقیقا شرایطی عین شما دارم  

اما چندین سالع  انسانیت انتخاب کردم  و  در کل خیلی هنر ها دارم  اما  همه  هنر های من  بد هستن  کلاه برداری هستن دزدی هستن و  منم  خوشم نمیاد از این راه ......

و از طرفی شخصتم  صادق بودن  و روراست بودن هسست   ک این جامعه  خواهانش نیس  و بازم  نامید نیستم و خیلی ها روم حساب میکنن  قبولم دارن   گاهی   تعریفشون  از زبان  غریبه میشنوم  حس خوب میگیرم 

اما بازم  نامید  نیستم   اروم  تحمل  میکنم 

خدا معمولا بنده هایی رو نمیبینه که بیشتر زجرمیکشن نمیدونم چرا من الان تو بدترین شرایط ممکنم ینی بدترین بگم بازم کمه از۱۰۰درصد شرایط ۱۰۰درصدش افتضاحه!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤

گریه خوبه ادمو خالی میکنه  حی خوب میده 

سعی کن همیشه محکم باشی پایدار باشی 

چقد خوبه که میدونی بلاخره تموم میشن  و  فقط  صبرتو از دست دادی   یه لحظه خودت بزار جای کیانی ک  نمیدونن  سرنوشتشون چی میشه  کسانی ک سرنوشتشون  همراه با درد رنج  ....اونوقت  قدر خودت بیشتر میفهمی پس  خوشحال باش   و   واقعا میگم  خوش بحالت بانو

گریه خوبه ادمو خالی میکنه حی خوب میده سعی کن همیشه محکم باشی پایدار باشی چقد خوبه که میدونی بلاخره ...

بله تا حدودی درسته

کاش برنامه های آینده ام بگیرن و خیالم راحت شه

خدا معمولا بنده هایی رو نمیبینه که بیشتر زجرمیکشن نمیدونم چرا من الان تو بدترین شرایط ممکنم ینی بدتر ...

هوممم☺️ از  ۱۰۰ روی  ۱۰۰ هستم 

اما خوب چه میشه کرد  با غصع خوردن  ناراحتی 

جز اینکه  به  روح  و روانت  و  جسم  آسیب میرسع  چیزی  ایدمون  نمیشه  پس  نباید  غصه خورد   

دوستان عزیز  کوچکترین ناراحتی  روی بدن  تاثیر  داره  با انواع میریضی

خواهش میکنم   خواهششششش میکنم  این  ک گفتم  ب طور  جد روش  فک کنید و  غصع  نخورید  زیاد  ناراحت  نگران نباشید  

بانوان  سرزمینم 

هوممم☺️ از ۱۰۰ روی ۱۰۰ هستم اما خوب چه میشه کرد با غصع خوردن ناراحتی جز اینکه به روح و روانت ...

غصه نخورم بچم۲سالشه بی پدرشد غصه نخورم بی کس شدم راستش فقط حرفش اسونه!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
غصه نخورم بچم۲سالشه بی پدرشد غصه نخورم بی کس شدم راستش فقط حرفش اسونه!

چقد بد خیلی ناراحت شدم 

و معلوم نیست  دیگه  چه مشکلات دیگه ای هم دارید

درسته  حق با شماست 

هم وطن عزیزم  حرفم اینه  سعی کن  توی غم  غصع گم نشی  خودت  پیدا کن و شرایط قبول کن و برای یه زندگی  جدید خودت اماذه  کن  حالا چه با یه نفر دیگه  ک  شروع کنی 

یا  چه ان که  تنهایی .....

من مطمنم  یقین دارم میتونی راه خوبی پیدا کنی و  هدف  و زندگی  خوبی  بچینی و  بهش  برسی 

چند تا  خانم  دیده  بودم   هم شرایط شما 

با تلاش تونست  کم کم   مغازه راه بندازه و  زندگیشو....

پس نامید نباش  ان شالله  که  همچی  درست  میشه  مهم اینه  که  اون بچه امیدش تویی همچیزش تویی  درسته  تو زندگی  اتفاق بدی افتاد  اما  اینجا  اخر  دنیا نیست بانوی عزیز 

مطمن باش  اتفاق قشنگم میفته

انشاالله که همیشع پایدار استوار  باشی  بانوی سرزمینم