2777
2789
عنوان

از موهام روغن تولید میکنم کسی روغن‌نمیخواد😒😐

| مشاهده متن کامل بحث + 469 بازدید | 49 پست
بنظرم بهتر از موهای خشکه

ن بابا چیه انگار کف سرمو گاو لیس زده😩

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دقیقا مث من دوروز نرم حموم کف سرم چرب میشه ساقه موهام اینقد خشک میشه ب هم میچسبن نمیتونم دستمو تو‌مو ...

خیلی مزخرفه چون باعث میشه هم ریزش مو بگیریم هم موخوره تو هم موهات موج داره ؟

منم موهام خیلی چرب بود چندباری شامپو صحت زدمالان برهو ت و خشک به نظرم چرب خیلی بهتره

منم قبلا صحت میزدم همین بود الانم پرژک بازم همینه

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔

من اینجوری بودم  ولی دوماهه که شیر میدم دیگه موهام چرب نمیشه نمیدونم چرا قبلا دو روز در میون باید میشستم سرم و انقدر چرب میشد 

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 
اره موج دار فقط روز اول حموم خوش حالته بعد وزوزی هم میشه بخاطر خشکی زیادم رنگ موهام همیشه کدره

چه جالب دقیقا مثل همدیگه ایم

من تازه شروع کردم به روغن تراپی قبل حموم روغن نارگیل زدم به موهام پف موهام یکم کمتر شده باید ادامه بدم تا کامل نتیجه بگیرم

فقط چاره ش شست و شو

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)
اهههههههه منم دقیقااا

دیدی چقد بده فقط چند ساعت نهایت یه روز خوش حالته بعدش گوه میره توش 😩🤦🏻‍♀️

شامپو موی چرب بزن بزار ۲ ۳ دیقه بمونه داداشمم همین بود

اسم شامپوش چیه عزیزم

حالا من

یه مشت روغن نارگیل میمالم رو موهام بازم خششششششششکککککککک😐😒😒😒😒

پسرم؛ بزرگ مردِ کوچکِ من...تو بهترین هدیه خدا و زیباترین ثمره ی عشق مایی، من و بابایی بی صبرانه منتظرِ گرفتن دستای کوچولوتیم👨‍👩‍👧 خدایا بزرگترین سرمایه های زندگیم؛ همسرم و کوچولومون رو همیشه به تو میسپارم مواظب عزیزترینام باش❤🥰
حالا منیه مشت روغن نارگیل میمالم رو موهام بازم خششششششششکککککککک😐😒😒😒😒

بخدا همه چیز توی دنیا برعکسه🤕🤌