اینو که میگم کار هرکسی نیستا نرید انجام بدید باید پارتی قوی داشته باشید💔😂
یه رابطه شش ساله رو دوست پسرش گند زد بهش هزارتا امید و قول و وعده داده بود بهش دختره کارش به تیمارستان کشید، داشت نابود میشد، اونم رفت تو رابطه و عشق و حالشو میکرد،
این دوست پسرش به کافه داشت بعداز یازده شب مشتری های خاص داشت که زهرماری سرو میکرد براشون و ما از طریق یه شخصی خبر داشتیم، گفتم فاطمه جان من آشنا دارم لوش بدیم، خلاصه رل یکی از دوستام که تو کلانتری مرکزی شهربود از طریق اون پیش رفتیم، رل دوستم پلیس مخفی بود رفت و ازشون مشروب درخواست کرد بعدش ریختن رو سر پسره🤣🤣 اینا همش نقشه های من بود تازه دوست دختر پسره هم اون تایم تو کافه بوده و کلی ننه من غریبم بازی درمیورده اشک میریخته، خلاصه فعلا انداختنش داخل هیچ جوره در نمیاد قول رشوه هم میدن که دربیاد ولی ازینور پارتی قویه درنمیاد😂درب کافه رو هم گل گرفتن
حالا دوست دختر عوضی خونه خرابکنش هم من میشناختم و دوست صمیمی یکی از دوستام بود(به جز اون پسره با چند نفر دیگه هم بود و خیانت میکرد به پسره) خلاصه دوستم رفت دخترو هم یه کتک مفصل زدش و گفت ابرو برات تو کل شهر نمیزارم
حالا هر هفته دوستم تیپ گنگستر میزنخ میره ملاقات پسره و صدتا فحش میده برمیگرده🤣 بچم روحیه اش بهتر شده،
با خیانتکارا مدارا نکنید و به بی رحمانه ترین شکل ممکن تنبیهشون کنید🟥🙌