2777
2789

امروز رفته بودم جایی برگشتنی اومدم برم آرایشگاه یه فاصله ای از ماشین تا آرایشگاه پیاده روی داشت 

دیدم تو پیاده رو یه پسر بچه تقریبا ۱۲، ۱۲ ساله با تیشرت و شلوارک فوتبال و یه توپ زیر بغلش داشت میرفت و یه ماشینی هم سرعشتشو کم کرده بود بغل این بچه آروم میرفت و یه چیزی بهش میگفت بچه هم هی به راننده فحش میداد و دادو بیداد میکرد 

به بچهه گفتم چی شده چی میگه 

گفت خاله این آقا از دم باشگاه افتاده دنبالم میگه بیا سوار شو بریم یکم بگردیم و عشق و حال کنیم هر چیم میگم نمیام برو گوش نمیده 

اصلا هاج و واج موندم گوشیمو درآوردم از خودشو پلاکش فیلم بگیرم و زنگ بزنم به پلیس گازشو گرفت رفت 

آخه یه آدم چقدر مریض میتونه باشه 

سلام بر مادرم، اولین وطن ها و آخرین تبعیدگاها ... 🕊🍁

دمت گرم که کمکش کردی

بله خیلیییی مراقب بچه هاتون باشین

سوالات مربوط به کنکور تجربی رو از من بپرسین🔥.    https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=14104023&slug=%D9%85%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%87-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بعضی مادر پدرا خیلی بیخیالن . اطرافمون پر از آدمای پدوفیله. 

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
مرسی که بی اهمیت نبودی

اصلا حالم خیلی بد شد

تقریبا موهاش سفید بود 

خدارو شکر این بچه آگاه بودو سوار نشده بود

بجای مراقب بودن به بچه هاتون بیاموزید تا چطوری با این اشخاص رفتار کنند مثل این بچه ای که گفتین

آره واقعا 

بهش گفتم آفرین بهت که سوار نشدی 

خدا چقدر بهش رحم کرد

متاسفممم

تو شه ما یه دختر ۱۲،۱۳ ساله بود که پسر همسایه که اهل زن گرفتن هم بوده بهش...میکنه آشغااال

به زور باهاش ازدواج کرد

ولی دختر قلبش از قبل مشکل داشت و چند سال بعد فوت کرد💔😭🖤

عنوان تاپیکام پر از انرژی منفیه پس شرمنده😅تو برام انرژی مثبت بفرست...💕یه جمله طلایی دارم که میگه هرگز ناامید نشو و همیشه تلاش کن چرا که نا امیدی ابزاری برای پوشش امید هست پس امیدی هست💕

تو جامعه زیادن. منم صبح میرفتم سرکار هر روز یه موتوری رو می دیدم دور مدرسه پسرونه چرخ میزنه اولش فکر میکردم بابای یکی از بچه هاست شاید. اما دیدم نه یه مریض روانیه. منم دفعه بعد دیدمش  شروع کردم به داد و بیداد و تهدیدش کردم گفتم بهش شماره موتورتو میدم به پلیس .دیگه ندیدمش. خیلی خوبه واکنش نشون بدیم و بی تفاوت نباشیم.

کاش روزی بیاد که حال دل همه خوب باشه