2777
2789

منظورم فقط از لحاظ اجتماعی و ثروت نیست

از همه لحاظ

مثل شخصیت و تروماها و طرحواره هایی که دچارشه 

تونسته درستشون کنه و باهاش کنار بیاد؟

دلم ۳ تا دختر میخواد اسمشون رو بذارم فلفلی و قلقلی و فسقلی چهارمی اگر اومد میذارم فنقلی😍🥰یه قدم برو عقب،آفرین فقط یه قدم؛اندازه یک پا دور شو از زندگی که فکر میکنی در حال انفجاره.میبینی؟فقط ذرت ها هستن که دارن میترکن تا یه پفیلای مشتی مهمونت کنن.زندگی انقدر بی در و پیکر نیست عزیزم.راستی مگه تو خدا نداری؟

اره

دخترعمم 

یه مودی خردادی ام که زیادی بی احساسم😑 ،اعصابم خورد شه جیغ میکشم هر چی بابام میگه یکم دختر باش حالیم نمیشه همیشه دنبال دعوا ام جالبیش اینجاست وقتی طرفو میزنم گریه میکنم برای مظلوم نمایی😑،راستی قدم ۱۶۵عه وزنم ۵۰ خیلیا بهم میگن سیخ و درازی ولی من عاشق قدمم ،😑میانگرا ام وقتی درونگرا بشه حسم حتی از ۱۰۰متری من رد شی میزنم له میکنمت😑،اما برونگراییم مثل بچه ها میشم آخه کودک درونم به شدت فعاله،خب دیگه بسه  

اره 

خانوادم بد نیست ولی من ۳۶٠ درجه باهاشون متفاوتم

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ارهدخترعمم

راجبش میگی؟

دلم ۳ تا دختر میخواد اسمشون رو بذارم فلفلی و قلقلی و فسقلی چهارمی اگر اومد میذارم فنقلی😍🥰یه قدم برو عقب،آفرین فقط یه قدم؛اندازه یک پا دور شو از زندگی که فکر میکنی در حال انفجاره.میبینی؟فقط ذرت ها هستن که دارن میترکن تا یه پفیلای مشتی مهمونت کنن.زندگی انقدر بی در و پیکر نیست عزیزم.راستی مگه تو خدا نداری؟
تاپیک های دختر گرانبها رو بخون ایشون توضیح داده که چطور میشه با وجود مشکلات شخصیت موفقی داشت و تروما ...

خوندم گلم 

خودم خیلی مسائلم رو درمان کردم

ولی بخاطر خانواده کنترلگرم میترسم دوباره خیلی مسائل برگردن

مخصوصا که نگران بقیه اعضای خانواده هستم

نه ندیدم خانواده مهمه.تربیت مهمه.معاشرت با افراد موفق اطرافت مهمه.کسی که تو یه خانواده معتاد باشه به ...

پدر پزشک هم باید ببینی چه تروماهایی داره 

اگر نداشته باشه که هیچی 

اگر داشته باشه که فرقی با شخص معتاد نداره

بقول یه روانشناسی مادر افسرده آسیبش از مادر معتاد برای بجه بیشتره

ولی خب جدا از ابن مسائل دارم راحب خودسازی حرف میزنم

راجبش میگی؟

یه خانواده فوق مذهبی هستن عمم که به زور میخواستن شوهر بدنش

اینم درس خوند پرستار شد

رف تهران الان جواب تلفن هیچکس رو نامیده ولی یه استوری ها میزارع

یه مودی خردادی ام که زیادی بی احساسم😑 ،اعصابم خورد شه جیغ میکشم هر چی بابام میگه یکم دختر باش حالیم نمیشه همیشه دنبال دعوا ام جالبیش اینجاست وقتی طرفو میزنم گریه میکنم برای مظلوم نمایی😑،راستی قدم ۱۶۵عه وزنم ۵۰ خیلیا بهم میگن سیخ و درازی ولی من عاشق قدمم ،😑میانگرا ام وقتی درونگرا بشه حسم حتی از ۱۰۰متری من رد شی میزنم له میکنمت😑،اما برونگراییم مثل بچه ها میشم آخه کودک درونم به شدت فعاله،خب دیگه بسه  
خوندم گلم خودم خیلی مسائلم رو درمان کردمولی بخاطر خانواده کنترلگرم میترسم دوباره خیلی مسائل برگردنمخ ...

مرحبا به شما که تلاش کردی و خیلی هاش رو درمان کردی👏👏

حق داری  زندگی توی خانواده کنترل گر سخته و زمینه مشکلات رو فراهم میکنه

بیا تا قدر یکدیگر بدانیم که تا ناگه ز یکدیگر نمانیم 🥲
مرحبا به شما که تلاش کردی و خیلی هاش رو درمان کردی👏👏حق داری زندگی توی خانواده کنترل گر سخته و زمی ...

مممنونم عزیزم

بهم انرژی داد🥰😍

همه راه ها رو امتحان کردم دیکه باید بچسبم به دستای خدا

مممنونم عزیزمبهم انرژی داد🥰😍همه راه ها رو امتحان کردم دیکه باید بچسبم به دستای خدا

انشاالله بهترین ها برات رقم بخوره و توی این مسير موفق بشی 💚

بیا تا قدر یکدیگر بدانیم که تا ناگه ز یکدیگر نمانیم 🥲
انشاالله بهترین ها برات رقم بخوره و توی این مسير موفق بشی 💚

ممنون از دعای خوبت همچنین عزیزدلم

سلام بلاخره امروز موفق شدم کمی تو تاپیک هات باشم ....اونم در روزی که رفتی 😆❤😘

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان