2777
2789
عنوان

کیا از مردن نمیترسن

| مشاهده متن کامل بحث + 470 بازدید | 68 پست
من راستش نمی‌ترسم فقط بخاطر تنهایی بچم نمی‌خوام الانها بمیرم .برنامه زندگی پس از زندگی هم بی تاثیر ...

همون اما.. که میگی یه نوع وابستگی دنیایی هست، و درد مرگ دقیقا توی دل کندن از وابستگیهای زمینیه

خدایا تو مرا باش .. 🌱 الخیر فی ما وقع .. 🌱

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه متنی بود میگفت بعد از مرگ روح کلا به این دنیا بی احساس میشه برا همون منم دیگه نمیترسم از مرگ

یه روزی بر میگردی که دیگه منی وجود نداره🙃 در حال اضافه شدن به جمع مرغان 😁البته اگه خدا بخواد💕🍃

من نمیترسم ولی الان با وجود بچه نمیتونم به مرگ فکر کنم

من صبحی توی خواب و بیداری نمیتونستم بیدار شم نمیدونم فکر کنم بخاطر طاق باز خوابیدنم بود از بچگی اینطور بودم وقتی طولانی میشه آدم فکر میکنه مرده نفس آدم بند میاد یعنی مردن این شکلی یا بدتره ؟

برای حاجتتون بعد از نماز مغرب ۱۰۱ بار بگید :لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین فَاسْتَجبناله و نَجٌَيناه من الغم و كذلك نُنْجي المؤمنين ...برای رهایی از شر ظالم بگو : فَسَيَكفيكَهُم الله و هو السمیع العلیم♥️حسبي الله و نعم الوكيل♥️خدا برایم کافی و بهترین وکیل هست♥️
همون اما.. که میگی یه نوع وابستگی دنیایی هست، و درد مرگ دقیقا توی دل کندن از وابستگیهای زمینیه

نه اگه مطمین باشم جاش خوبه و دست‌ آدم خوبی پرورش پیدا کنه خیالم راحت میشه

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعام لینک حذف تاپیک

من میترسم

یه مودی خردادی ام که زیادی بی احساسم😑 ،اعصابم خورد شه جیغ میکشم هر چی بابام میگه یکم دختر باش حالیم نمیشه همیشه دنبال دعوا ام جالبیش اینجاست وقتی طرفو میزنم گریه میکنم برای مظلوم نمایی😑،راستی قدم ۱۶۵عه وزنم ۵۰ خیلیا بهم میگن سیخ و درازی ولی من عاشق قدمم ،😑میانگرا ام وقتی درونگرا بشه حسم حتی از ۱۰۰متری من رد شی میزنم له میکنمت😑،اما برونگراییم مثل بچه ها میشم آخه کودک درونم به شدت فعاله،خب دیگه بسه  
اصلن نمیترسماتفاقن به پیشوازش هم میرمپرونده خوبی هم نداشتمولی خیلی دوس دارم بمیرمدوبار تا پای مرگ رف ...

میشه خاطره تونو تعریف کنید من بعضی وقتا حتی امروز توی خواب و بیداری میخواستم از خواب بیدار شم نمیتونسم نمیتونستم حرکت کنم

برای حاجتتون بعد از نماز مغرب ۱۰۱ بار بگید :لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین فَاسْتَجبناله و نَجٌَيناه من الغم و كذلك نُنْجي المؤمنين ...برای رهایی از شر ظالم بگو : فَسَيَكفيكَهُم الله و هو السمیع العلیم♥️حسبي الله و نعم الوكيل♥️خدا برایم کافی و بهترین وکیل هست♥️
من صبحی توی خواب و بیداری نمیتونستم بیدار شم نمیدونم فکر کنم بخاطر طاق باز خوابیدنم بود از بچگی اینط ...

من چند سال پیش در حد چند ثانیه غش کردم  قشنگ حس کردم ی چی از جسمم رفت بسمت بالا مثل پرنده  انقد حس آرامش و سبکی داشتم که حد نداره کاش بهوش نمیومدم  ده سال پیش حدودا

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعام لینک حذف تاپیک
نه اگه مطمین باشم جاش خوبه و دست‌ آدم خوبی پرورش پیدا کنه خیالم راحت میشه

به خدا اعتماد ندارید؟ خدا بنده هاش رو رها نمیکنه 

همواره تحت حمایت و حفاظت پروردگاریم

خدایا تو مرا باش .. 🌱 الخیر فی ما وقع .. 🌱
من هم از مردن میترسم و بیشتر از اون از بعد از مردن ...چون به دنیای بعد از مرگ باور دارم و میدونم هی ...

اونجا من میگم یه دنیای دیگه س 

راستی توی قرآن خدا گفته نحییکم ثم نمیتکم ثم نحییکم یعنی شنا رو زنده میکنیم و میمیرانیم و سپس زنده میکنیم