2777
2789
عنوان

پزشکی تعهدی یا فیزیوتراپی

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 21 پست
چرا

چون فرقی نداره تعهدی بخونی یا ازاد یا دولتی ب هرحال اخرش پزشک میشی درسته شرایطش سخت تره و طولانی تره ولی بنظر من می ارزه تازه بعدشم تخصص میگیری

دستگاه های فیزیوتراپی و سرمایه ای ک میخواد تا چند سال بعد چندین برابر میشه و درامدش هم اونجور ک دیدم بعد از مهاجرت از پزشکی کمتره

اسی من ۱۰هزار منطقه یک شدم بنظرت چی بزنم

نمیدونم منطقه یک چیا میاری

ولی پروتز دندون و علوم تغذیه و پرستاری رو بررسی کن شرایطشون رو

خطاب به اون کاربر های علافی که بی دلیل ریپ میزنن بحث می کنند باید عرض کنم من مثل شما بیکار نیستم  ؛ دلیلی نمیشه با آدم بی تربیت و علافی که روحش با بحث کردن با آدمایی که نمی‌شناسه ارضا میشه ؛ بحث کنم 😅👌سطح و لول فرهنگی آدما متفاوته؛ قرار نیست همه با ادب باشند

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چون فرقی نداره تعهدی بخونی یا ازاد یا دولتی ب هرحال اخرش پزشک میشی درسته شرایطش سخت تره و طولانی تره ...

میدونی اخه خیلی تعلل دارم میگم تا اجازه تخصص بدن 33 سالم میشه

پزشکیو با تخصص دوس دارم ولی میترسم شرابط درس خوندن توی 33 سالگی پیش نیاد یا همبشه مجرد نباشم

خطاب به اون کاربر های علافی که بی دلیل ریپ میزنن بحث می کنند باید عرض کنم من مثل شما بیکار نیستم  ؛ دلیلی نمیشه با آدم بی تربیت و علافی که روحش با بحث کردن با آدمایی که نمی‌شناسه ارضا میشه ؛ بحث کنم 😅👌سطح و لول فرهنگی آدما متفاوته؛ قرار نیست همه با ادب باشند
ی فیزیوتراپ میشناسم با همسرش کلینیک زده ولی اصولا ادمی نیستم منتظر شاهزاده بمونماره عزیزم درصدی یعنی ...

کار خوبی میکنی عزیزم والا به خداآدم رو پای خودش بایسته.

دختر دوست مامانم مطب فیزیو داره من نرفتم مانانم واسه کمرش رفته ولی خب اون چندسال پیش زدفکر کنم۱۵، سال پیش الان آشنای دیگمون میگفت واسه فیزیو حداقل دومیلیارد سرمایه میخواد من نپرسیدم فقط تجهیزاتش یا با اجاره مطب؟ 

چون توشهری مثل تهران که فقط طرف باید ی میلیارد بده پیش حداقل ۵۰ هم ماهانه اجاره تابیاد تجهیزاتم بخره  که ۵،۶ میلیارد پیاده میشه .

آهه کی داره همچین پولی اول کار🙄

اسی جان رتبه ات چندشده

نمیتونم راجه به رتبه بگم چون امسال کلا سنجش  رتبه دادنش فرق داشته

کار خوبی میکنی عزیزم والا به خداآدم رو پای خودش بایسته.دختر دوست مامانم مطب فیزیو داره من نرفتم مانا ...

هم اجاره اش زیاده هم دستگاهاش 

چون ملک بزرگ میخواد