2777
2789

بچه ها تاپیکای قبلمو بخونید میفهمید چرا میخام ازش جدا شدم... عقد نیستیم..فقط ۵ ماهه که نشونم کرده بود اغا دیروز اومده بود کلی حرف و التماس و خواهش که نهه تروخدا اینکارو نکن پشیمون میشی من هیچی کم ندارم و فلان... تروخدا بیاین کمکم کنید بگید چیکار کنم با توجه به تاپیکای قبلم؟؟

به جای اینکه سعی کنید اخلاق مردها رو عوض کنید، خودشونو عوض کنید زندگی کوتاهه ارزش نداره کلی وقت و اعصاب بذاری واسه یه مرد وقتی انتخاب داری یکی بهترو انتخاب کنی

لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توی همه تاپیک های قبلی همه بهت گفتن این مردک به درد نمیخوره

خانوادتم بهت میکن به درد نمیخوره

الان کی باید بهت بگه این پسره پررو و طلبکار و عوضیه؟ هنوز تو نامزدی تو روت گفته دست روت بلند میکنم بعد عقد ببین چه میکنه

والا کم مونده خود خدا بیاد بهت بگه فرزندم کلی نشانه فرستادم که این به دردت نمیخوره

اونوقت هنوز دو دولی؟

لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️

الان ک جدی وایسادی پای حرفت و میتونی راحت همه چیو تموم کنی ترسیده

مطمئن باش بری سر زندگیت دوباره همین اشو همین کاسس تازه اونموقع دیگه نمیتونی راحت جدا بشی با خیال راحت هرچی دلش بخواد بهت میگه

این ادم نرمال نیست

بله درست میگین...بهش میگم من الان آمادگی ازدواجو ندارم اصلا

من امادگی ازدواج رو ندارم یعنی تو مقصر بودی و به پسر مردم قول دادی که ازدواج کنی

در صورتی که مقصر اونه

بگو توی دوران نامزدی متوجه شدم که تو اونیکه من بخوام ازدواج کنم باهاش نیستی نامزدی برای شناخته و من متوجه شدم ما بهم نمیخوریم