2777
2789
عنوان

سر خربزه ای نوزاد🥺

371 بازدید | 23 پست

سلام عزیزان  من سزارین کردم 

برای کشیده شدن سر بچه چه راهی هست 

پسرم یه طرف سرش قشنگ کشیده شده و پشت سرش هم صاف شده 

نمیزاره به پهلو بخوابونمش 

فقط دوست داره صاف بخوابه یا به سمت چپ بخوابه 

متکا فرم دهی میزارم بازم فقط صاف می‌خوابه روش 

پشتش پتو میزارم برنگرده گریه می‌کنه از خواب بیدار میشه بدش میاد 

همه مسخرش میکن 

چیکار کنم من آخه 🥺دکتر بردم اصلا حرف نمیزنه میگه چیزی نیست درست میشه درست نشه چه خاکی سرم بریزم 

پسر بچست مو زیاد نداره نشون میده 

قلبم داره درد می‌کنه براش 

بی تجربه بودم خودم کوتاهی کردم اطرافیانم همه لال بودن هیچی بهم نگفتن الان تازه میگن چرا سرش اینجوریه بد خوابوندی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصلا نگران نباشید ،پسر عمه من به خاطر استفاده از وکیوم در یک زایمان سخت قشنگ کله ش دراز بود عین کدو شده بود طفلکی ،الان خدا را شکر کاملاً نرماله خیلی هم خوشگله 7سالشه

این دست تهی لبریز دعاست... الحمدالله کما هو اهله

اگر زیر ۶ ماهه زود حالت میگیره، از همین الان خوابیدند کنترل کن

بعد از این مدت هم چون رو سینه میچرخه و سرشو بالا میکیرا، سرش به سمت گرد شدن میره ولی خیلی آهسته

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.

چه ربطی به شما داره.موقع سزارین بچه سرش تو لگن بوده .مثل دختر من. کلاه سرش بذار .حتما هر ۳ساعت حداقل به چپ و راست برگردونش پشتش یه چیزی بذار تکون نخوره. تکرار کنی عادت میکنه. دختر من الان ۹ماهشه درست شده سرش.

کاش روزی بیاد که حال دل همه خوب باشه
اگر زیر ۶ ماهه زود حالت میگیره، از همین الان خوابیدند کنترل کنبعد از این مدت هم چون رو سینه میچرخه و ...

دو‌ماهو نیمشه عزیزم رو شکم میزارمش گردن بگیره گریه می‌کنه بلندم کنه اصلا هیجوره این بچه باهام راه نمیاد 

چه ربطی به شما داره.موقع سزارین بچه سرش تو لگن بوده .مثل دختر من. کلاه سرش بذار .حتما هر ۳ساعت حداقل ...

اول بدنیا اومد اصلا سرش مشکلی نداشت گرد گرد بود بعد گذشت دو هفته از تولدش یهو اینجوری شد 

الآنم دوماهو نیمشه بیشترم اوایل صاف خوابید که الان عادت بد کرده 

بیشتر صاف خوابیده که پشت سرش تخت شده از بغلم خربزه ای

خبلی ها اینجورین اما حین رشد درست میشن  نگران نباشید  

توجه توجه من اینجام که با تاپیکای متفرقه شوخی کنم  یکم حال وهوای گرفته سایت عوض شه.  بهرحال قصد وغرزی در بین نیست .اگه هم باعث شدم کسی ناراحت وآزرده خاطر بشه واقعا از صمیم قلب معذرت میخوام وعذرخواهی میکنم  انشاالله  که دل همتون شاد باشه وزندگی بر وفق مرادتون .