2777
2789

شوهرم کارش و درامدش خوبه ولی اصلا تو فکر سرمایه گذاری و این چیزا نیست مثلا وام میگیره میگم بریم باهاش طلا بخریم سرمایه گذاری کنیم میگه نه میخایم زندگی کنیم خرجش کنیم ولخرجه یا مثلا ماشینمون خوبه گیر میده عوضش کنیم حالا خودم میخوام ببینم شماهایی ک درامد دارین یا پول دارین دستتون تو چه کارایی سرمایه گذاری میکنید حداقل برای خودتون ؟ میشه کمکم کنید؟

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط طلا بخر

بهترین راه سرمایه‌گذاری هست

بعدا که طلاهات زیاد شد، بفروش زمین یا خونه بخر 

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

فقط طلا بخربهترین راه سرمایه‌گذاری هستبعدا که طلاهات زیاد شد، بفروش زمین یا خونه بخر

خودمم تو فکر طلام گفتم بقیه اگ نظر بهتری دارن بگن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب همون کار کردن منظورمه دگ تو چ کاری بزنم

طلای های دست دوم کسی که میخواد بفروشه رو بخر البته به قیمت بیزون که ازش میخرن 

میتونی ی صندوق باز کنی مثل قرعه کشی های خونگی  اولش خودت بردارو بازم طلا بخر دلار بخر وقتی زیاد شد ی زمین کوچیک بخر 

میتونی ماشین پیش خرید کنی من نمیدونم چقدر پول داری که بگم بهترچه کاری بکنی

طلای های دست دوم کسی که میخواد بفروشه رو بخر البته به قیمت بیزون که ازش میخرن میتونی ی صندوق باز کنی ...

صندوق خونگی رو دوست دارم ولی خیلی دردسر داره باید ببینم درتوانم هست 

سکه دولتی و اینا هم میتونم بخرم منتها چون زنم اغتماد ب نفسم تو این کارا کمه متاسفانه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
واقعا وام میگیرین خرج کنبن وام همیشه برا انجام کاری بزرگتر هست خرید خونه و ماشین و وسایل اینا

وام با سود کم میگیریم سرمایه گذاری نمیکنیم همه چی داریم دگ چی بخریم وسیله

1
5
10
15
20
25
30
35
40
صندوق خونگی رو دوست دارم ولی خیلی دردسر داره باید ببینم درتوانم هست سکه دولتی و اینا هم میتونم بخرم ...

سکه خریدش خوبه اما فروشش درصد میخوره واینگه خیلی دقت کن تقلبی زیاد شده وسکه بانکی رو راحت بین سکه ها میفروشن 

اصلا کاری نداره باپولت بازی کن نترس نهایت ی جایی ضرر میکنی فقط همه پولت وروی ی جا سرمایه گذاری نکن چند جا پولت وبزار

خودت شاغلی؟؟شوهرت چقد بهت میده بگو ببینم چقد داری که کجا سرمایه گذاری کنی

الان حدود ۱۰۰ تومن زیاد نیست

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خودمم تو فکر طلام گفتم بقیه اگ نظر بهتری دارن بگن

نظرت خیلی هم عالیه

فقط طلا

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...