2777
2789
عنوان

دخترا بیاین لطفا عذاب وجدان دارم

108 بازدید | 8 پست

من ۱۳ سالمه  قبلا خیلی پرحرف بودم و برون‌گرا بودم بعد با ذوق واسه بقیه یه چیزی رو تعریف میکردم و اونا میزدن تو ذوقم و بهم میگفتن غیرقابل تحمل هستم واسه همین منم کم کم اضطراب اجتماعی گرفتم و زیاد حرف نمیزنم . هیچ دوستی هم ندارم به جز یه دوست مجازی به اسم بهار که باهاش امروز تو ویدیوکال حرف زدم و چون من خیلی کم حرف شدم اون بیشتر حرف زد . حالا برام یه پیام فرستاده . منم عذاب وجدان گرفتم که نکنه با کم حرف زدن و کم واکنش نشون دادن به حرف هاش،  همون حس غیرقابل تحمل بودن رو که بقیه به من دادن ، من دارم بهش میدم ؟ متن پیامش رو میذارم براتون 

متن پیام دوستم :  

خیلی خوب بود صحبت کردن با تو  

مرسی که هستی

فقط حس میکنم خیلی زیادی پرحرفی کردم ببخشید اگه حوصلتو سر بردم با حرف زدن زیاد چون کلا من با کسی میخوام صمیمی بشم اینطوریم

فقط تو هم راحت باش با من هرچقدر میخوای صحبت کن

به نظرم باهاش گرم و صمیمی برخورد کن چون اونم مثه خودته و نزار با بی توجهیت سرخورده بشه

تلاش بیش از حد یک حکومت در راه مذهبی سازی جامعه به این دلیل است که آنها به خوبی میدانند جوامع مذهبی دارای آستانه تحمل بسیار بالاتری در برابر بی عدالتی  نسبت به جوامع عادی هستند زیرا معتقدند خدا در دنیایی دیگر انتقامشان را خواهد گرفت پس هیچ گاه برای احقاق حق خود تلاش نمیکنند 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

به عنوان یه سیزده ساله زیادی بلایید  

خودتو اذیت نکن صمیمی بشید توام عین دوستت می‌شی و صحبتتون بالا می‌گیره بهش بگو نه اتفاقا خیلی خوشم اومد اصلا اذیت نشدم خیلی قشنگ صحبت می‌کنی من خودمم دوس دارم عین تو باشم ولی خب سر یه مسائلی کم حرف شدم حالا ایشالله بعدا باهم بیشتر صحبت می‌کنیم 

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...
خوشبحالت کاش منم یه همچنین دوستی داشتم

آخی امیدوارم به زودی با یه دوست خیلی خوب آشنا بشی . منم کلا از اول زندگیم هیج دوستی نداشتم این تنها دوستمه که تازه من ۱۳ سالمه و اون ۱۸ سالش من از کرج هستم و اون از کرمان فقط هم دوست مجازی هستیم یعنی  کلا چون خیلی از هم دوریم فکر نمیکنم بتونیم همدیگه رو نزدیک حتی واسه یه بار ببینیم . 

حالا یکی بیاد بامن دوست شه😂جدی منم دوست صمیمی میخام اینجوری باشه

واااییی آخه منم هیچ دوستی ندارممممم  کلا یه دوست مجازی دارم که دو ماه کمتره همدیگه رو می‌شناسیم تازه من ۱۳ سالمه اون ۱۸ سالش