2777
2789
عنوان

میخوام جدا بشم و از صفر شروع کنم راهنماییم کنید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 1903 بازدید | 135 پست
تو رو خدا الکی برا کسی نظر ندیدفقط یه بُعد قضیه رو نبینیدممکنه با حرف شما تو ابهام بیشتری بیفتهبیشتر ...

حالا اگه تاپیک میزدم از وضعیت زندگیم میگفتم همه اینایی که اومدن سرزنش کردن میومدن میگفتن خب برو مستقل شو.

ولی عادت کردن همه چیو بزنن.

بیای عکس یکیو بذاری بگی قشنگه میان میگن زشته.

همونو بذاری بگی زشته، میان میگن خوشگله.

من مسالمو جای اشتباه مطرح کردم

خیلی التماس خدا کردم که راهی پیش پام بذارهاما زندگیم جلوی چشمام سوخت

گلم انشالله بهترینها نصیبت بشه، غصه نخور خدا بزرگه، انشالله یک بخت بسیار خوب و دلخواه نصیبت بشه که این فکرها در حد فکر باقی بمونن 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بعدم استاتر ناراحت نشو اینایی که بهت میگن خونه پدرت تحمل کن بخاطر این نیست که تو رو درک نمیکنن ما فق ...

ناراحتیم از فکرای بستشونه. از اینکه فکر میکنن خودشون مریم مقدسن و بقیه ببخشید ببخشید ولی تفاله کوچه خیابون‌.

من دنبال زندگی در حد شان و شخصیت و تحصیلات خودمم. زندگیم داره تلف میشه اینجا‌.

خدا به داد دور و بریای اینا برسه با این میزان از نیش زبون و سیاهی وجودشون

ناراحتیم از فکرای بستشونه. از اینکه فکر میکنن خودشون مریم مقدسن و بقیه ببخشید ببخشید ولی تفاله کوچه ...

انشالله که  بهترین تصمیم رو بتونی بگیری 

از هزاران یک نفر اهل دل اند .ما بقی تندیسی از آب وگل اند 
پایین تر گفتم منظور من این نیست شما قصد طعمه شدن داری فقط من دارم میگم وقتی خانواده خود آدم شانس نیا ...

از حرف بعضی دوستان ناراحت شدم از شما نه. ببخشید اگر مناسب جواب ندادم💚

گلم دوستان بیراه نگفتن، شاید لحنشون بد بوده اما کدوم مشاوری آخه میگه بدون پشتوانه مالی و خانوادگی و ...

شاید خودم اطلاعات ناقص دادم که باعث شد اشتباه برداشت کنن یه عده.

مشاور هم نگفت بدون پشتوانه بذار برو. ولی بعد طی کردن راهای مختلف آخر سر به این نتیجه رسید که موندن اینجا تا ابد همین نتیجه رو داره.

من باقی شهرها رو اطلاع ندارم ولی تهران پانسیون‌ها دخترونه خوب و تمیز و با مقررات هست پس دختری که از ...

بله گفتم شاید یکی اینجا این راهو طی کرده باشه و یه کمک یا دلگرمی بده ولی مغزم سوخت از دید و طرز فکر یه عده.

ممنونم

اسی تو رو خدا ناراحت نشو من واقعا خودم زخم خورده این جامعه هستم طرف تو ازدواج که همه هم خبر داشتن نقشه کشبده بود با خانوادش که از من سواستفاده کنن فقط برای همین خیلی نسبت به مردم حساس شدم دیگه به هیچکی اعتماد ندارم خانواده امن ترینه البته اگه خوب باشن اگرم خانوادت خوب نیست امیدوارم که به بهترین نحو بتونی مستقل بشی فقط خیلی فکر کن الان همه چیز سخت شده 

از هزاران یک نفر اهل دل اند .ما بقی تندیسی از آب وگل اند 
شاید خودم اطلاعات ناقص دادم که باعث شد اشتباه برداشت کنن یه عده.مشاور هم نگفت بدون پشتوانه بذار برو. ...

انشالله شرایطت جور بشه حداقل انقد سرمایه جمع کنی که بتونی شهر دیگه از پس خودت بر بیای 

دختر 18 ساله صددر صد با حمایت خوب مالی و حمایت خانواده مهاجرت میکنه، یا بورسیه تحصیلی میشه، خودتو بذ ...

نمبدونم از تاپیکم بد حرف زدم اینطوری برداشت شده یا چی

ولی من قصد نداشتم و ندارم که جمع کنم برم یه شهر دیگه و تازه بیفتم دنبال کار پیدا کردن.

خب خیلی سخته الان برای اجاره خونه پول پیش و خرج خودش میخواد چکار کنه وسایل خونه چی ؟ حمایت خانواده ...

چرا عزیزم سابقه زندگی خوابگاهی و دور از خانواده رو دارم 4 سال‌

آدم بی دست و پایی نیستم.