2777
2789
عنوان

میخوام جدا بشم و از صفر شروع کنم راهنماییم کنید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 1903 بازدید | 135 پست
تخصص دارم. کار هم بلدم. سابقه کار هم دارم.ولی شهرمون چون کوچیکه همش بلااستفاده مونده.

تخصص وکارتون در مورد چه کاریه؟  بعد میتونم بدونم پدرتون چند سالشه  وکلا مشکلتون با پدرتون چیه

توجه توجه من اینجام که با تاپیکای متفرقه شوخی کنم  یکم حال وهوای گرفته سایت عوض شه.  بهرحال قصد وغرزی در بین نیست .اگه هم باعث شدم کسی ناراحت وآزرده خاطر بشه واقعا از صمیم قلب معذرت میخوام وعذرخواهی میکنم  انشاالله  که دل همتون شاد باشه وزندگی بر وفق مرادتون .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی حرفتون اشتباهه ببخشید.خفت و خاری رو تحمل کنم برای یه سقف؟

خفت و خواری از طرف خانواده و پدر سگش شرف داره بری خوار جامعه بی وجدان لجن بشی چون هم تنهایی هم غریبی هم بی پولی هم بی تجربه بخدا قورتت میدن کاش بابای من زنده بود و هر روز منو میزد یا خوار میکرد ولی سرنوشتم اینجوری نمیشد 😔

از هزاران یک نفر اهل دل اند .ما بقی تندیسی از آب وگل اند 
تو سن و سال من رفتن از شهر برای کار و پیشرفت، فرار حساب نمیشه.قطعا هم وقتی میرم که برنامه و موقعیتش ...

باید خودتون موقعیتشو جور کنید..وگرنه موقعیت جور نمیشه

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

همسر خوب اگر پیدا میشد وضعم این نبود‌

االان مثل زمان قدیم نیست که دخترا بشینن تو خونه و منتظر باشند که شاهزاده از در وارد بشه و خوشبختش کنه 

باید فعال باشی توی مجالس شرکت کنی توی چشم باشی 

نمی‌دونم از کجا ولی تمام تلاشتو بکن

از سال ۹۷ خواننده خاموشم و بالاخره عضو شدم😃
تخصص وکارتون در مورد چه کاریه؟ بعد میتونم بدونم پدرتون چند سالشه وکلا مشکلتون با پدرتون چیه

تخصصم در یه زمینه‌ی اداریه که نمیخوام بگم میترسم یکی ببینه بشناسه.

بابام حدودا ۶۰.

مشکلشم اینه که مشکلات حل نشده کودکیش باهاش مونده و همه رو سر من خالی میکنه. هیچ بلد نیست احترام منو بگیره مث باقی بچه هاش

تنها راهش اینه بمونی تو خونه و قوی بشی 

یعنی ساعت ۹ شب بیا خونه و بگو من ۳۱ سالم شده دیگه میتونم مراقب خودم باشم 

ولی بی احترامی نکن با احترام حرفتو محکم بزن 

بگو اینکه تا الان شوهر نکردم دلیل بر این نیست تحت کنترل شما باشم 

و کم کم تو خونه پدرت برو دنبال یک حرفه ای حالا یا سرکار مرتبط با رشته تحصیل یا یه هنر یاد بگیر ناخن مژه میکاپ شنیون کم کم به در امد برس از الان شروع کن برای ۵ سال بعد خودتو تو شرایط بهتر تصور کن از خودت به در امد عالی برس و اگر نخواستی ازدواج کنی تو ۳۵ سالگی ۳۶ سالگی که دیگه تو حرفه و کارت موفق شدی بزن از خونه بیرون و مستقل زندگی کن اگرم عادت کردن به کارای تو که تو خونه پدرت بمون و منظورت از تبعیض چیه چه رقتارایی دارن مگر ؟

خفت و خواری از طرف خانواده و پدر سگش شرف داره بری خوار جامعه بی وجدان لجن بشی چون هم تنهایی هم غریبی ...

کی گفته قراره برم طعمه بشم؟

من اینجا پرسیدم ببینم کسی تونسته خودشو از این شرایط نجات بده؟ یا راهی داره؟

بعدم مگه چند بار زنده ام و چند سال جوونم که بشینم یه جا و بی حرمتی ببینم و ۴۰ سالگی حسرت بخورم بگم کاش اون موقع واسه خودم کاری کرده بودم.

توهینتون رو ندیده میگیرم چون معتقدم سطح بینشتون همینقدره.کجای تاپیکم گفتم دنبال رفتن به هر قیمتی هست ...

احسنت با این برخوردت

گلم بنظرم هیچ جا نرو 

این راهش نیس

پاشو نماز شب بخون 

باید بری درخونه خد. هر روز با امام مان صحبت کن چون صاحب ما هست گریه کن هر چفدر هم میتونی صلوات هدیه کن به امام زمان. دیر یا زود یک راه منطقی تر مید میش پات. در بنبستها باید رفت در خونه خدا .

کاش بتونی هنری چیزییاد بگیری یا سر کار بری. خدا قادره ولی از خونه بابات جایی نرو

بعدم استاتر ناراحت نشو اینایی که بهت میگن خونه پدرت تحمل کن بخاطر این نیست که تو رو درک نمیکنن ما فقط میگیم جامعه خیلی بدتر از اونی هست که فکر کنی تنها و‌ بی حمایت بری یه شهر دیگه خیلی باید گرگ باشی بتونی وگرنه کسی قصدش توهین بشما نیست 

از هزاران یک نفر اهل دل اند .ما بقی تندیسی از آب وگل اند