درد شدید پریود (کمردرد شدید و پادرد شدید وگرفتگی عضلات شکم و حس کشیده شدن دو طرف زیر شکم و حساس شدن نوک سینه ها) که چند ساعت خیلی با شدت بیاد و بعد کلا انگار هیچی نباشه روز ۲۶ دوره نشانه چیه
دوره هام اکثرا ۳۰ روزه است گاهی هم ۳۲ روز و تقریبا منظم
چند روزه کمر درد دارم که هی میاد و میره و خفیف هست اما دیروز اینقدر شدید بود که خوابم نمیبرد اما باز امروز خیلی خفیفه و یک طرف شکمم زیر ناف سمت چپ گهگاه تیر میکشه
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
امروز ۱۰ روز از رابطه ای که احتمال میدم باعث بارداریم شده باشه میگذره بی بی چک زدم مدیکور نبود و خط c هم کمرنگ بود با این حال یک هاله خیلی کم رنگ میدیدم که الان که خشک شده پر رنگ تر شده اما تو عکس معلوم نیست
من این تیرکشیدن و سوزش دورنافو داشتم بارداربودم انشااللله که بارداری اگه نینی میخوای
ممکنه به خاطر لانه گزینی باشه ؟ آخه هنوز ۴ روز تا موعدم مونده
میدونی باید زودتر بفهمم باردارم چون سر دخترم تا روز آخر خونریزی و خطر سقط داشتم و دقیقا ۴ روز دیگه دارم دو سه روز میرم جایی باید قبلش بدونم باردارم یا نه