درد شدید پریود (کمردرد شدید و پادرد شدید وگرفتگی عضلات شکم و حس کشیده شدن دو طرف زیر شکم و حساس شدن نوک سینه ها) که چند ساعت خیلی با شدت بیاد و بعد کلا انگار هیچی نباشه روز ۲۶ دوره نشانه چیه
دوره هام اکثرا ۳۰ روزه است گاهی هم ۳۲ روز و تقریبا منظم
چند روزه کمر درد دارم که هی میاد و میره و خفیف هست اما دیروز اینقدر شدید بود که خوابم نمیبرد اما باز امروز خیلی خفیفه و یک طرف شکمم زیر ناف سمت چپ گهگاه تیر میکشه
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
امروز ۱۰ روز از رابطه ای که احتمال میدم باعث بارداریم شده باشه میگذره بی بی چک زدم مدیکور نبود و خط c هم کمرنگ بود با این حال یک هاله خیلی کم رنگ میدیدم که الان که خشک شده پر رنگ تر شده اما تو عکس معلوم نیست
من این تیرکشیدن و سوزش دورنافو داشتم بارداربودم انشااللله که بارداری اگه نینی میخوای
ممکنه به خاطر لانه گزینی باشه ؟ آخه هنوز ۴ روز تا موعدم مونده
میدونی باید زودتر بفهمم باردارم چون سر دخترم تا روز آخر خونریزی و خطر سقط داشتم و دقیقا ۴ روز دیگه دارم دو سه روز میرم جایی باید قبلش بدونم باردارم یا نه