2777
2789
عنوان

کیا از پودر نوره استفاده میکنن

947 بازدید | 81 پست

میگن آرسنیک داره و سرطان زاست ؟ شما هم شنیدید؟؟ 

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

قدیما استفاده میکردن مادربزرگ من ۸۶ سالشه از من سالم تره

لیزر عوارضش بیشتره

دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی زدی 🥰لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نوره ضد سرطان هست

منم شنیدم ولی جای دیگه هم شنیدم میگن آرسنیک داره و استشمامش باعث سرطان ریه میشه🤐 میگن از جاهای معتبر بگیرید حداقل ، یا موبر های داروخانه بگیرید جاهای معتبر آخه کجا میشه ؟؟ برند های خاصی دارن؟ 

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

قدیما استفاده میکردن مادربزرگ من ۸۶ سالشه از من سالم ترهلیزر عوارضش بیشتره

آخه شبیه پودر نوره هایی که الان هستن بوده؟

منم موندم بین ضد سرطان و سرطان زا بودنش😂ولی استفاده میکنم گاهی ، الان آخرین بار فرصت نشد ژیلت استفاده کردم میدونم موها به نرمی قبل در نمیان دیگه تیغ تیغی میشن، نوره موها رو کمتر و نرم تر میکرد

تو مثل یه خواب خوب فانتزی 
میگن ولی من استفاده میکنم

منم بعضی وقتا استفاده میکنم ، میگن پریود رو منظم میکنه منم اینجوری حس کردم منظم تر میشه ولی اینجور شایعات هم هست 🤦‍♀️😑آدم نمیدونه چیکار گنه

آخه شبیه پودر نوره هایی که الان هستن بوده؟

اونا که موبر هست آهکش زیاده فک نکنم خوب باشه ولی سنتیا نه میسوزونه نه بوش زیاده

دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی زدی 🥰لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤

منم موندم بین ضد سرطان و سرطان زا بودنش😂ولی استفاده میکنم گاهی ، الان آخرین بار فرصت نشد ژیلت استفا ...

طرفدارای طب سنتی میگن کیست و مشکلات زنانه و هورمونی رو برطرف میکنه ، اما خب من میزنم بعضی جاهای بدنم حساسیت نشون میده البته با ژیلتم همینطوری میشم فرقی نداره 

منم شنیدم ولی جای دیگه هم شنیدم میگن آرسنیک داره و استشمامش باعث سرطان ریه میشه🤐 میگن از جاهای معتب ...

نه اتفاقا،نوره زرنیخ دارضدسرطانه،تازه میگن وقتی میخوای استفاده کنید محیط بسته باشه اول مقداری رونوک بینی بزنیدتابوش کاملا استشمام بشه،بزن گوگل حدیث هم داریم که نوره خیلی خوبه ثواب داره،فقط روزهای چهارشنبه و جمعه نبایداستفاده کرد،اگه نوره اصل بزنی خیلی از مشکلات رحم هم برطرف میشه

یادمان باشددنیازنگ اخرنیست زنگ بعدحساب داریم.بهترین انسان ازعملش شناخته میشه وگرنه سخنان خوب بردیوارهاهم نوشته میباشد.پنج فریب شیطان:هنوزجوانی خوش بگذران،زندگی طولانی است پس لذت ببر،هنگام عصبانیت آرام نمان،همه اینکارهارومیکنندپس عیبی نداردتوهم بکن،خیلی گناهکاری دیگه آدم خوبی نمیشوی پس به گناهان ادامه بده... برای ظهوراقاامام زمان اللهم عجل لولیک الفرج