اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاهقلم دارم ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم
پدر و ملدر من خوب مهربونن ولی چه فایده اصلا زندگی کردن بلد نبودن یاد نا هم ندادن ، با اینکه خیلی خو ...
منم دقیقا همینطور
پدر مادر منمم خوبن ولی...
اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاهقلم دارم ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم
😂🤭 گفتم شاید نوجوونی عزیزم. توی اون سن همه دلگیرن از پدر مادر. اما اگه بعدشم ادامه داشته باشه یعنی ...
نه عزیزم من از ۱۱ سالگی درگیری پیدا کردم با خانوادم چندبارم تا خودکشی رفتم
ولی خب این درگیریه ادامه داره اما من بزرگتر شدم و خودمو ازشون تا حدی تونستم جدا کردم
اما بازم مشکلات هست
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.