2777
2789
عنوان

حیوان های خونگی ما

11807 بازدید | 245 پست

چیه فکر کردید ما نداریم و فقط خودتون باکلاسید؟  

خیر 

ما داریم خوبش هم داریم

الان با رسم شکل معرفی شون میکنم که ببینید

شماره یک:

مورچالو ها

عزیزانی که از اول زندگی مون ما رو تنها نذاشتن و در غم و شادی مون شریک بودن. فرشامون رو برامون تمیز میکنن.با فدا کردن جونشون یادمون میندازن در وسایل رو خوب ببندیم. نمونه اش شربت البالویی که چند روز قبل برای همیرم درست کردم و ایشون تا جرعه اخر فکر میکردن توش سیاه دونه داره.

ما اول یه کم مبارزه کردیم که به گل خوردیم و بعد دیگه الحمدلله اونا موافقت کردن ما توی خونه شون زندگی کنیم. اخرین مبارزه مون هم این بود که همسرم توی یه نعلبکی براشون تله عسلی گذاشتن بعد پل چوبی تعبیه کردن که بتونن از نعلبکی برن بالا. بعله همسرجان عمران خوندن!!!!

الان دیگه هر از چند وقتیه که اگر زیاد بشن یه تعداد رو با جاروشارژی زنده گیری میکنیم و میبریم توی محوطه ازاد میکینم. الحمدلله گازو و نیشو نیستند.

شماره دو: 

پرویز ها

این جناب ها که در انواع پرویز ساده، خرپرویز و خسرو پرویز(سبز و خوشرنگ) ارائه میشن، غالبا از سهل انگاری من در بستن در توری بالکن سواستفاده میکنن و میان توی خونه. اگر به حرف همسر گوش بدن و به بیرون هدایت بشن که فبها. وگرنه چرخه عمر خودشون رو به خوبی و خوشی توی خونه طی می کنن و جسدشون بعد مدتی پشت مبل و جاهای صعب العبور خونه پیدا و تشییع شه. ما ازشون گله نداریم. خدا هم ازشون راضی باشه.

شماره سه:

بینام بیصدا بی آزاران

این موجودات عجیب اولین بار توی حمام مشاهده شدن. البته آخرین بار هم همونجا دیده شدن. نه صدا دارن. نه نیش میزنن. نه گازو هستن .نه هیچ کاری میکنن. فقط ادمو نگاه میکنن. من قصد نداشتم حضورشون رو رسمی کنم ولی وقتی چند روز قبل راه حل از بین بردنشون رو پیدا کردم و از همسرم خواستم تا کمک کنن، ایشون یهو بغض کردن و گفتن ولی من دوستشون دارم! و اینجوری شد که دارم سعی میکنم با نظارت این عزیزان حمام کنم. خدا حفظشون کنه که دل همسرم رو شاد نگه داشتن. 

راستی اسمشون هم مگس پروانه ای هست. گویا اون قدیما که حرف هم میزدن اهل احساسات لطیف و شعر و شاعری بوده اند.

همین دیگه

حالا دیدن چه با کلاسیم؟

شما چه حیوان های خانگی دارید؟

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

تازه ما عنکبوتم داریم 

عاشق نجوم و ماورام / خوفناک تر از ماورا و طبیعت نداریم ، چرا ؟ چون ماورا رو ذهن ما رقم میزنه / یک روز همه راز ها باید فاش بشه ، دنیا یه پشت پرده داره 🚶🏻‍♀️🍂 اعداد بزرگترین نشونه ها هستن و عجیب ترین کد ها ...‌ ساعت رند ، عدد 7 و هر دم و بازدم ... 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ما چون خونمون نزدیک کوهه با کژدم هم دوس هستیم

واااای من عاشق عقربم

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

بچه ها کیا ساعت. دست راستشون میبندن 

من دست چپم النگو ضایع است دست راستم ساعت ببندم؟؟؟

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻اقایون سایت درخواست ندید قبول نمیکنم 😏

🤣🤣🤣الله برکت الله

ماهم مرچه بعضی اوقات داریم سم مورچه میزنم نیستن تا چیزی دوباره بچه ها بریزن که مورچه ها دوباره میان 

یکی دوبار هم سوسک دیدم که همون سم مورچه دخلش نو آورد دیگه ندیدم... 

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍
تازه ما عنکبوتم داریم

اوه 

من ازشون میترسم

از عنکبوت و هزارپا و سوسک حمام میترسم

عنکبوت مخصوصا بابا لنگ درازها  عدم تناسب تعداد و اندازه پاهاشون با بدنشون بهم حس ناامنی میده

هزارپاها زیادی پا دارن . کاش بجای اون همه پا چند تا چرخ داشتن

و سوسک حمام با اینکه خلقت خیلی خیلی خاصیه ولی چون پاهاش رو اپیلاسیون نمیکنه و بدون سر تا 28 روز زنده می مونه ترسناکه

من ساعت دست راست میبندمدست چپ اذیت میشم

اه 

خوب خدا روشکر یکی پیدا شد پس تنها نیستم ☺️☺️

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻اقایون سایت درخواست ندید قبول نمیکنم 😏
بچه ها کیا ساعت. دست راستشون میبندن من دست چپم النگو ضایع است دست راستم ساعت ببندم؟؟؟

اصلا ضایع نیست