2777
2789
عنوان

حیفه توی این جمع نباشی

| مشاهده متن کامل بحث + 2194 بازدید | 325 پست
سلام ۳۱۳ صلوات

قبول باشه ان شاءالله.
حاجت روا باشید.
با دعوت از دوستان و عزیزانتان به این طرح،  در اجر مضاعفِ نشر این توسل بزرگ سهیم باشید.
قابل دونستید التماس دعا

تو بندگی چو گدایان به شرط مزد مکن...که دوست خود روش بنده پروری داند
1000 تا این ادامه همون ختم دیروزه؟ عزیزم

ای وای شمارو دوبار تگ کردم؟شرمنده حلال بفرمایید.اتفاقی و رندوم تگ میکنم به خاطرم نمیمونه.

بله ولی یک دور ۳۱۳هزارتایی شکرخدا پر شد.امروز دور دوم هستیم.شاید قسمت بوده توی این دور هم همصدا باشید.ولی اگه شرایطش را ندارید خودتونو به زحمت نندازید.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

۳۱۳تا

قبول باشه ان شاءالله.
حاجت روا باشید.
با دعوت از دوستان و عزیزانتان به این طرح،  در اجر مضاعفِ نشر این توسل بزرگ سهیم باشید.
قابل دونستید التماس دعا

300تا

قبول باشه ان شاءالله.
حاجت روا باشید.
قابل دونستید التماس دعا

قبول باشه ان شاءالله.حاجت روا باشید.با دعوت از دوستان و عزیزانتان به این طرح، در اجر مضاعفِ نشر این ...

@نون_بربریییی    @اعتصامی    @delaram_t   @بهار۳۰۳۸    

من به دستهای خدا خیره شدم معجزه کرد.میشه برای ازدواجم تا آخر امسال دعا کنید🥰
ممنونم ۱۰۰۰ صلواتحاجت روا شین

قبول باشه ان شاءالله.
حاجت روا باشید.
قابل دونستید التماس دعا

۱۰۰ تا. به نیت حاجتم

قبول باشه ان شاءالله.
حاجت روا باشید.
قابل دونستید التماس دعا

۳۱۳ تا به نیت حاجت خودم ۳۱۳ به نیت حاجت همسرم ۳۱۳ به نیت حاجت خانوادم

قبول باشه ان شاءالله.
حاجت روا باشید.
قابل دونستید التماس دعا

قبول باشه ان شاءالله.حاجت روا باشید.با دعوت از دوستان و عزیزانتان به این طرح، در اجر مضاعفِ نشر این ...

چشم حتما 

محتاجیم به دعا

تاپیک آخر هم در جهت حاجت روایی عزیزان هست اگر خواستید شرکت کنید 

بچه ها امضای من و تلاش من برای رفتار خوبم با شما به رفتار شما هم برمیگرده وقتی بی دلیل تیکه میندازی و توهین میکنی ۴ برایرشو جوابتو میدم چون از حق خودم نمیگذرم و نمیخوام‌ خودم ناراحت شم و تاوان تربیت بد خانوادگی شما رو هم من نباید پس بدم اگه ی موقع دلتو شکوندم بهم بگو ... اصلا با کسی دعوا ندارم لطفا باهم مهربون باشیم نمیخوام دل کسی بشکنه شما هم برا بقیه نخاین اگه زندگی سختهموندن و جنگیدن هزار بار جذاب تر از جا زدنه، بهش فکر کن 🤎:)  ی صلوات میفرستی به حاجتم برسم؟ مرسی❤️دوست عزیزم ایام محرمه و من حاجت دار دعا کن به حاجتم برسم ، هروقت خاستی بگو منم دعات کنم       امروز تولد شهید ابراهیم هادی هست من نذر میکنم.  اگر پدرم این کار تحصیلی که میخام بکنم رو قبول کنن به نیت ایشون برم خونه سالمندان گل و شیرینی ببرم همچنین ی ختم قرآن با کمک مادربزرگم و هرکی بتونه میخونم براشون امیدوارم حاجت بگیرم ❤️ 
۱۰۰ تا عزیزم

قبول باشه ان شاءالله.
حاجت روا باشید.
قابل دونستید التماس دعا

خوش خبر ان شاءالله

انشاالله 

دعام کنید 

سهیلا جان اگه کسی رو می‌شناسید تاپیک آخرم تگ کنید خودتونم دوست داشتید اونجام شرکت کنید

بچه ها امضای من و تلاش من برای رفتار خوبم با شما به رفتار شما هم برمیگرده وقتی بی دلیل تیکه میندازی و توهین میکنی ۴ برایرشو جوابتو میدم چون از حق خودم نمیگذرم و نمیخوام‌ خودم ناراحت شم و تاوان تربیت بد خانوادگی شما رو هم من نباید پس بدم اگه ی موقع دلتو شکوندم بهم بگو ... اصلا با کسی دعوا ندارم لطفا باهم مهربون باشیم نمیخوام دل کسی بشکنه شما هم برا بقیه نخاین اگه زندگی سختهموندن و جنگیدن هزار بار جذاب تر از جا زدنه، بهش فکر کن 🤎:)  ی صلوات میفرستی به حاجتم برسم؟ مرسی❤️دوست عزیزم ایام محرمه و من حاجت دار دعا کن به حاجتم برسم ، هروقت خاستی بگو منم دعات کنم       امروز تولد شهید ابراهیم هادی هست من نذر میکنم.  اگر پدرم این کار تحصیلی که میخام بکنم رو قبول کنن به نیت ایشون برم خونه سالمندان گل و شیرینی ببرم همچنین ی ختم قرآن با کمک مادربزرگم و هرکی بتونه میخونم براشون امیدوارم حاجت بگیرم ❤️ 
چشم حتما محتاجیم به دعاتاپیک آخر هم در جهت حاجت روایی عزیزان هست اگر خواستید شرکت کنید

چشمتون منور به جمال امام زمان.تشکر

@نون_بربریییی @اعتصامی @delaram_t @بهار۳۰۳۸

دستت درد نکنه مرسی ❤️ 

100 صلوات سهم من 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
انشاالله دعام کنید سهیلا جان اگه کسی رو می‌شناسید تاپیک آخرم تگ کنید خودتونم دوست داشتید اونجام شرکت ...

چشم ان شاءالله سر میزنم.بنظرم میتونید از روی تگ های همین گروه، کپی و تگ کنید اونجا.

حقیقتش بشدت درگیر این ختمی که مسئولیتش را دارم هستم.وگرنه حتما خودم انجام میدادم