2777
2789
عنوان

کیا رو صورتشون لکه دارن و بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 148 بازدید | 28 پست
ممنون حتما حواسم هست غصه خوردن فایده نداره ضد آفتاب رنگی مشکلی داره بزنیم؟

چرا اونم تاثیر داره 

وقتی ناراحتی صورت تیره تر نشون داده میشه 

خواب کافی هم داشته باشی.

نه مشکلی نداره منم رنگی میزنم

محدثه هستم لطفا تجربیاتتون رو با من به اشتراک بذارید . گیمر هستم . مدافع حقوق زنان هستم و مخالف کودک همسری  

ماسک ورقه ای میتونی ب تنهایی هم استفاده میکنی هم اینکه میتونی روی ماسک همون ترکیب روشور و ماست رو اض ...

ممنونم حتما میرم میگیرم 

قیمت اسکراب چقدر هست و ماسک 

اتم اگر یک توپ باشه مجموع الکترون پروتون ونوترون فقط سه هزارم از اون توپ هست، یعنی 99/9درصد توپ خالی هست و درنتیجه  کل هستی از 99/9درصد فضای خالی تشکیل شده.... همین هست که مولانا میگه (صورت از بی صورتی آمد برون) 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من تو ژنتیکمون هست واسه هیمن خیلی میترسم

نترس فعلا همینارو استفاده کن حداقل بخش زیادیش جلوگیری شه بقیش بستگی ب شانست داره

محدثه هستم لطفا تجربیاتتون رو با من به اشتراک بذارید . گیمر هستم . مدافع حقوق زنان هستم و مخالف کودک همسری  

چرا اونم تاثیر داره وقتی ناراحتی صورت تیره تر نشون داده میشه خواب کافی هم داشته باشی.نه مشکلی نداره ...

خب خدارشکر 

میشه عکس پوستت رو بذاری 

اتم اگر یک توپ باشه مجموع الکترون پروتون ونوترون فقط سه هزارم از اون توپ هست، یعنی 99/9درصد توپ خالی هست و درنتیجه  کل هستی از 99/9درصد فضای خالی تشکیل شده.... همین هست که مولانا میگه (صورت از بی صورتی آمد برون) 
ممنونم حتما میرم میگیرم قیمت اسکراب چقدر هست و ماسک

قیمت ماسک ورقه ای از منطقه ب منطقه فرق میکنه ولی حدودا از پیج بخری ۱۲ تومن میشه 

از ۱۲ الی ۱۵ حدودا 

اسکراب هم حدودا ۹۰ الی ۱۳۰ یا ۱۴۰

خب خدارشکر میشه عکس پوستت رو بذاری

فردا میذارم الان چراغا خاموشه 

لطفا فردا ک آن شدی کامنت بذار بیام عکس بذارم

نترس فعلا همینارو استفاده کن حداقل بخش زیادیش جلوگیری شه بقیش بستگی ب شانست داره

آره توکل به خدا 

من اصلا کرم پود واینا نمی زنم فقط ضد آفتاب 

اونا خیلی آرایشم میکردن 

که اینطوری شدن 

کلا روتین پوستیت چی هست 

به ترتیب بگو 

و اینکه هر روز این کارو میکنی یا چند وقت یکبار 

فردا میذارم الان چراغا خاموشه لطفا فردا ک آن شدی کامنت بذار بیام عکس بذارم

باشه اگر یادم موند 

بهت پیام می دم 

قیمت ماسک ورقه ای از منطقه ب منطقه فرق میکنه ولی حدودا از پیج بخری ۱۲ تومن میشه از ۱۲ الی ۱۵ حدودا ا ...

پس خیلی هم گرون نیست 

ضد آفتاب چی میزنی؟ 

آره توکل به خدا من اصلا کرم پود واینا نمی زنم فقط ضد آفتاب اونا خیلی آرایشم میکردن که اینطوری شدن کل ...

ببین من حدودا ۲ یا ۳ روز یه بار روتین انجام میدم 

یه بار حوصله میکنم فقط ماسک میذارم

یه بار مثلا ماساژ میدم مثال اسکراب میزنم و یخ میذارم رو صورتم .

یا صبح ها صورتم رو میشورم و بعضی وقتا شبا 

هر هفته حداقل ۲ بار

ببین من حدودا ۲ یا ۳ روز یه بار روتین انجام میدم یه بار حوصله میکنم فقط ماسک میذارمیه بار مثلا ماساژ ...

ممنونم ازت 

از اینا فکرکنم ایمیجز میگن بهش

مطمن هست؟ 

یه وقت نزنم بدتر بشه