2777
2789
عنوان

بابام معتاد و علاف و بیکاره😭 خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 637 بازدید | 43 پست

زنگ بزن پلیس مشاوره بگیر یا زنگ بزن بهزیستی ببین چی میگن و چطوری میشه ترکش داد

به مامانت بگو واسه اینکه ترک کنه بره ازش یه شکایت بکنه شاید به خودش بیاد

خدا به وقتش یه زندگی خوب با یه آدمی که باب دلته واست جور میکنه مطمئن باش

سعیدم🤩شاغل و مجرد😜😁🥳🤣بیخیال گذشته،آیندتو بساز😇 بدون من خوش تری👍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بهتر شد پدرتون؟بابای من هر چی سنش میره بالاتر بدتر میشه😭

نه عزیزم ی مدت ترک کرد ولی بعد ترکش دیگه کلا زندگیش عوض کرد دوباره ازدواج کرد دیگه ن منو خواست نه مادرمو از هم جدا شدن چن سال پیش.... الان خبرش رسیده اعتیادش بدتر شده ب مواد پیشرفته تر .... چی بگم خدا هدایتشون کنه

حسبی الله
سرکارم چیز خاصی نیستیه مدت میرفتپ‌شهر فروشندگی که دیگ نمیرمچون‌رفت و امد سختخ برام🙂شماچند سالته ازد ...

🥲۱۸ سالمه نه مجردم 

از بچگی موندیم یه محبت کوچیک ببینیم از پدر 

مگه نمیگن دخترا بابایین🙃

عشق ادمو احمق میکنه🖤
چجوری نجات پیدا کنم؟؟🥲

بازم خداروشکرمامانتون درآمد دارن ومیتونن تاحدودی زندگی رواداره کنن خیلیا اعتیاددارن رن وبچشونم بدبخت کردن وکارشون به فروش لوازم خونه میرسه.خداکمکشون کنه

خدایاشکرت که بعد۱۲سال معجزه کردی و دامن خواهرم سبزشد.خدایاشکرت
ولی گناه دارهسنی ازش گذشته و اعتیاد داره کجا بره اخه ؟

من گناه ندارم؟🙂💔

همه میگن دختر فلانیه

بابام آبرو نذاشته برامون

چند وقت پیش با یکی دعوا کرد تو کوچه 

همه جمع شدن

اینجا محیط کوچیکه

اصلا فکر اینده من نیست

نگران نباش عزیزم خودتو قوی کن بفکر خودت باش

من الان مجردم پدر منم ب دختر اهمیت نمیده مجبورشدیم دخترا خونه مستقل اجاره کنیم درس میخونیم کار میکنیم... تو باز خوبه مادرت پشتت هس 

من مادرم اصلا نمیدونه دختر داره فقط یه پسر خدا داده بهشون اونو سفت و سخت چسبیدن  

چقد بی رحم و خود خاهی ،چقدددد بگم از زشتی حرفت کم گفتم,برو پای همین پدر معتاد بیکار علافتو بشور ابشم بخور پاشم ببوس پدر من هزار برابر بدتره میمیرم و زنده میشم براش ازدواجم‌کردم شوهرم پدر منو از پدر سالم‌و کارمند خودش بیشتر دوسداره متاسفم برات خدا ب هیچکس اولادی مثل تو نده ادم مکه از پدرش خجالت مبکشه اینارو گفتم بری به خودت بیای،ناراحت نشو،ب نبودپدرت فککن میتونی تحمل کنی؟

لایک نکنید
من گناه ندارم؟🙂💔همه میگن دختر فلانیهبابام آبرو نذاشته برامونچند وقت پیش با یکی دعوا کرد تو کوچه هم ...

خوب دیگه چی کار می شه کرد پیرمرد و ک نمی شه کشت عزیز من 

خدا کمکتون کنه