2777
2789
عنوان

لكه بيني در بارداري

81 بازدید | 16 پست

توي هفته ١٢ هستم و تاالان همه چيز خوب بوده

امروز دل درد و كمردرد داشتم عصري لكه قهوه اي ازم خارج شد

رفتم بيمارستان معاينه كرد گفت دهانه رحمت بستس و خونريزي نداري…شيافم مصرف ميكنم علتش چيه؟

بچم اتفاقي براش ميوفته؟😭

فقط 17 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برو دکتر خودت،جفتت پایین نیست؟

مخاطبم استارتره، خودتو نخود آش نکن،نظره خودتو بده و تو نظره بقیه فضولی نکن! ریپلای نکن چون ارزشی واسه فضولا قائل نیستم و جوابتو نمی‌دم بدون آدم حسابت نکردم😌
خدا نکنه.....شاید رابطه داشتی یا کار سنگین انجام دادی ...چندروز استراحت کن ان شاالله درست میشه...اگر ...

فردا ميرم دكتر…رابطه ٤روز قبل داشتم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
توكل برخدا برام دعاكندكتر. بيمارستان خيلي منو ترسوند

انشاالله که سالم بیاد بغلت اصلا ترس به دلت راه نده بعضی از دکترا عادتشونه مریضاشونو استرس بدن تا اگه اتفاقی افتاد بگن دیدی ما که بهت گفتیم و چیزی گردنشون نباشه 

انشاالله که سالم بیاد بغلت اصلا ترس به دلت راه نده بعضی از دکترا عادتشونه مریضاشونو استرس بدن تا اگه ...

توكل برخدا برام دعاكن

بعد يك سال و نيم باردار شدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
فردا بايد برمتوي سونوي ١٠هفته كه همه چيز خوب بودهفقط از استرس پير شدم

نگران نباش،این چیزا تو بارداری زیاده و عادیه من خودم سه بار خونریزی کردم یبار شدید بستری هم شدم الان بچم کنارم خوابه 

استرس نداشته باش،استرس از همه چی بدتره اینم بدون گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد،پس توکل کن به خدا نگرانم نباش

مخاطبم استارتره، خودتو نخود آش نکن،نظره خودتو بده و تو نظره بقیه فضولی نکن! ریپلای نکن چون ارزشی واسه فضولا قائل نیستم و جوابتو نمی‌دم بدون آدم حسابت نکردم😌
نگران نباش،این چیزا تو بارداری زیاده و عادیه من خودم سه بار خونریزی کردم یبار شدید بستری هم شدم الان ...

ممنون از انرژي خوبت🥺

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810