2777
2789

هستین بگم تایپ کردم اما خیلی منسجم نیست حالم خوب نیست 

من کمک میخوام هرکس صبوره 

بعد خوندن کامل راهنمایی کنه .حالم خوب نیست ناراحت ام نکنید لطفا🙏 جریان پیچیده اس 

چندین سال عاشقم بود و خیلی زحمت کشید جواب مثبت دادم . دوران دوستی و نامزدی و عقد و زندگی مشترک ما به معنای واقعی عاشقانه و موفق بوده . بجز مشکلاتی که با مادرش داشتم که همیشه میگفت میدونم مادرم مقصره .هر دختر دیگه ای بود جدا میشد اما من موندم .

زمان ازدواج وضع مالی پدرم عالی بود جوری که هرهفته ۳۰ تومن پول تو جیبی من بود که بعد ازدواج هم بی دلیل و با دلیل حسابم رو پر میکرد و یه واحد ۱۴۰ متری هم درحال آماده شدن بود برام .جهیزیه ام رو ۳ سال پیش ۷۰۰ میلیون گرفتم برای ۳ سال پیش خیلی خیلی خوب بود حداقل تو اقوام خودم . شوهرمم وضعش خوب بود اما به محض عقد مادرش رضایت نداد اموال شوهرم ب نام خودش بشه و یجورایی ارثی نداد بهش .پول برام مهم نبود فقط میخواستم احترام بذاره مادرش و دنبال وعده هایی ک پوچ شد رو نگرفتم .بقیه میگفتن با مادرش خوب باش تا اعتماد کنه

لطفا لایک نکن .ریپلای هم نکن وقتی برای تو چیزی ننوشتم !

شوهرم میگفت کاری نکن حق و حقوق من سر مسائل بیخود زنونه نابود بشه . مادرش زبون تندی داشت حتما تیکه بارون میکرد و همیشه طلبکار بود پدرت باید خرج زندگیتون کنه .
هرچند شوهرم خودش درآمد خوبی داشت و تو ۷ سالی که میشناختمش فقط و فقط حضور من براش کفایت میکرد و یه تار موی منو با دنیا عوض نمی‌کرد
خصوصا اینکه رفتارهاش بشدت رمانتیک و عالی بوده جوری که اگر ب بقیه تعریف میکردم رابطم با شوهرم چجوریه فکر میکردن دروغ میگم و همچین مرد عاشقی وجود نداره ...

ما بحث و دعوا داشتیم سر اذیت های مادرش اما بعدش از قبل هم عاشق تر بودیم .
مدت زیادی راحت زندگی کردیم بهترین سفرها رفتیم 
همسرم نخواست من سرکار خودم تو کلینیک برم در واقع خودم ناراضی بودم و اونم بخاطر همکارهام و دوستای دیگم حسودی کرد و زیر پام نشست تا بیکار شدم. تو شرکت خودش بهم کار داد و اونجا هم کلی پیشرفت کردم و خیلی دوره ها رفتم و همه چیز خوب بود. تااینکه پدرم ورشکست شد و بدهکار به بانک و ...و دارایی هاش همه نابود شد چون شریکش فرار کرد و پدرم برای بدنام نشدن ترجیح داد اموال رو از دست بده و بعدا دنبال دادگاه و گرفتن حقش از شریکش باشه . املاکی هم که باقی موند بخاطر یه سری مسائل حقوقی امکان فروش ‌و اجاره نداشتن .

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مدتی پیش یه سرمایه گذاری که شوهرم از زمان مجردی کرده بود .جواب داد و چند میلیارد گیرش اومد و همینو برد تو کار و چند برابر شد 
برای من عادی بود چون پدرم زیاد ازاین کارها کرده بود و هرگز فکر نمیکردم چند میلیارد میتونه شوهرم و خانوادش رو تغییر بده! 
مادر شوهرم مدت زیادی بود دیگه باهامون خوب شده بود چون مطمعن شده بود من چشمم دنبال اموالش نیست و خلاصه خوب بودنم اثبات شده بود .
تااینکه جریان این پول شوهرم شروع شد و دوباره دخالت ها ‌ و... شروع شد و مادر شوهرم بااینکه صاحب ۳تا خونه هست .به شوهرم درخواست یه واحد خیلی بزرگ تو بالاشهر رو داده بوده ومن فکر میکردم 
این خونه برای خودمونه .چون شوهرم ازم خواست استعفا بدم و گفت کلینیک خودت رو تاسیس میکنم و منم مدتی تو خیال و آرزو هام داشتم سیر میکردم که از کارمندی نجات پیدا کردم .خلاصه بیکار شدم و ب دروغ گفتم باردارم و حساسه 
چون نمی‌خواستیم کسی متمرکز بشه ب زندگی جدیدمون .

تااینکه فهمیدم همسرم مدام درحال وعده دروغه .و در واقع داره آرزوهای خانواده و خواهرش و...رو برآورده میکنه . من رفتم که باهاش صحبت کنم 
و یهو شروع کرد داد و فریاد و یه دعوای بی سابقه ساخت و وسط حرف هاش گفت تو بی عرضه ای مثل پدرت و نمیتونم بهتون بگم حس اینکه یکی سالها مثل سگ خودشو لوس و وفادار شما نشون بده و از خوب بودن مثال زدنی باشه و هییییچ لکه سیاهی تو شخصیتش نباشه ‌ و یهو اینجوری بگه چقدر گیج کننده و سخت بود برام .
بعد این جریان ما ۳ بار دیگه دعوامون شد و هربار حرفای عجیب تری زد مثل اینکه گفت خسته شدم نقش بازی کردم که هنوزم عاشقتم و تکراری شدیم برای هم. من از وقتی جواب مادرم رو دادی ازت متنفرم . باید برای خانوادم جبران کنم سختی هایی که بخاطر عروسی باتو کشیدن .
( حالا هیچ سختی نکشیدن و خرج همه چیزهم پدرم و شوهرم دادن )