رفتم خونه مادر مامانمم ۳ماهه اونجام بعد من همیشه فکر میکردم بخاطر غذا و این چیزا و خرج بدشون میاد وایسم ولی چن نفر بهم گفتن اونا شاید بخان پیش هم بخابن تو درک نمیکنی واقعا نمیدونستم این موضوع رو خیلی عذاب وجدان دارم و داغونم چ کار کنم
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
حالا دیگه کاریه که شده عزیز دلم ولی خونه خواهرتم بری سه ماه بمونی طرف خسته میشه در کل موندن خونه کسی حتی خواهر آدمم خوب نیست هر چیزی به اندازش خوبه حالا هم حال خودتو خراب نکن قشنگم
نه رفتن که ایرادی نداره ولی واقعا ۳ ماه خیلیییییییی زیاده، قطعا اذیت شدن. من خودم یادمه یه بار یه خانم خیلی پیر از اقوام پدری اومد خونه ما حدود یکی دو ماه موند.....ما هیچی نمی گفتیم ولی حس میکردم همه دوست داشتن که سریع تر بره.مثلا شما بعد ۳ هفته دیگه کاش برمیگشتی، حالا ایرادی نداره، واسه جبران براشون یه سری گوشت و میوه به عنوان هدیه ببر، بگو این مدت زحمتتون دادم...تا یه خاطره خوب از شما داشته باشن.